Najdete na FOR ARCHu I.

Záběr ze slavnostního galavečera. Foto: e-stav.cz

Záběr ze slavnostního galavečera. Foto: e-stav.cz

Po včerejším slavnostním galavečeru pokračuje Veletrh FOR ARCH Praha 2005 dalším dnem nabitým bohatým programem. K návštěvě přitahují lákavé expozice firem, které patří ve stavebnictví a příbuzných oborech ke špičkám.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Systém Schiedel-ABSOLUT získal cenu GRAND PRIX FORARCH 2005

Schiedel ABSOLUT – moderní a chytré řešení


Jedna z pěti GRAND PRIX FOR ARCH 2005 byla na včerejším galavečeru v paláci Žofín udělena novince v nabídce firmy Schiedel, systému Schiedel ABSOLUT. Na veletrhu FOR ARCH se s ním můžete seznámit v hale 5 u stánku  č. B 10. Tento dvousložkový komínový systém s integrovanou tepelnou izolací v komínové tvárnici a tenkostěnnou keramickou vložkou je vhodný pro odvádění spalin od spotřebičů na plynná, kapalná a tuhá paliva. Je mimořádně vhodný i pro odvod spalin v podtlaku od nízkoteplotních a kondenzačních spotřebičů, u ?12 a 14 cm také od spotřebičů nezávislých na přívodu vzduchu z místnosti (turbokotlů).

Zcela nová komínová tvárnice s integrovanou tepelnou izolací z pěnového betonu je použitelná pro čtyři různé průměry vložky. To zjednodušuje projektovou přípravu, logistiku i montáž. Tepelnou izolací je přitom opatřen nejen komínový průduch, ale i víceúčelová šachta. Sendvičová konstrukce tvárnice proto nevyžaduje v převážné většině případů další dodatečnou tepelnou izolaci. Dokonale tepelně izolovaná tvárnice předurčuje tento systém i pro použití v nízkoenergetických nebo pasivních domech

Hrdlové spojení keramických vložek zajišťuje absolutní těsnost. Profilovaná tenkostěnná keramická vložka je mimořádně vhodná pro kondenzační techniku, je odolná při teplotních změnách, bezpečně odolává vlhkosti, kyselinám a korozi.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Centrální vysavač BEAM

Čisté a spokojené bydlení

Centrální vysavače BEAM, které lze použít v rodinných domech, ale i v bytech, zvýší kvalitu vysávání a zbaví vás negativních jevů spojených s běžným vysáváním, si přijďte prohlédnout ke stánku 11 do haly 5, sektoru A.
 
Vzduch, který projde vysavačem, se nevrací do pokoje, hluk, který vydává agregát, neproniká do obytných prostor. Přístroj umožňuje oddělené vysávání vody samostatným separátorem. Velmi jednoduché je ovládání - stačí zasunout trubici do zásuvky a vysavač je funkční. Firma Beam zdarma zpracovává svým zákazníkům cenové nabídky a návrh řešení centrálního vysavače pro rodinné domy a byty podle projektové dokumentace zaslané elektronickou poštou či faxem. V nabídce je agregát, který umožňuje instalaci do hotových bytových jednotek bez nutnosti stavebních úprav.

21.09.2005 | redakce Bydlení.cz
  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444