Najdeme židli pro každého

Nedaří se vám najít tu pravou židli pro vaši jídelnu, domácí kancelář nebo hledáte nábytek pro venkovní posezení? Máte velmi dobrou představu o tom, jak má vaše ideální židle vypadat, a přesto takovou nemůžete najít? Zkuste to v e-shopu Nábytek Vazda, kde o židlích vědí skoro všechno.

Nábytek Vazda je rodinná firma, která se přes 20 let specializuje na dovoz a prodej kvalitních židlí a sedacího nábytku, především italské výroby. Najít zde můžete židle všech typů, provedení i použití. Zpravidla umějí najít i židli podle obrázku bez dalších informací, stačí, když jim pošlete obrázek té, co hledáte.
 

Jídelní židle

Začít můžeme u židlí jídelních, které nabízejí nejširší možnosti z hlediska volby materiálu, tvaru či povrchové úpravy. Kromě klasických dřevěných a čalouněných židlí bychom měli zmínit jídelní židle plastové, které díky moderním plastům s vynikajícími mechanickými vlastnostmi nabízejí velkou rozmanitost tvarů, od klasických či zdobných až po moderní a minimalistické. Předností je i škála barev, která závisí pouze na fantazii výrobce. Oblíbeným trendem poslední doby je kombinace plastového sedáku a dřevěných nohou.
 

Barové židle

Většina těchto židlí je vhodná pro použití v domácnosti stejně jako pro restaurace, bary, kavárny a další gastro provozy. Barové židle slouží obvykle jako doplnění židlí jídelních, takže existuje řada kolekcí, které nabízejí stejný model ve variantě jídelní i barové židle, což umožňuje zachování jednotného konceptu interiéru. V nabídce Nábytku Vazda najdete barové židle určené nejen do interiéru, ale také pro venkovní použití či stohovatelné, pevné i s nastavitelnou výškou.
 

Kancelářské židle

Ať už se jedná o vaši domácí pracovnu nebo skutečnou kancelář, bude pro vás výběr pracovní židle určitě velmi důležitý. U kancelářské židle určené pro home office bude určitě jedním z hlavních hledisek výběru její design a pokud je určená pouze pro příležitostné sezení, bude to pravděpodobně důležitější než hledisko ergonomie. Naopak, pokud je židle určená pro celodenní práci, může být ergonomie hlavním kritériem výběru. Skloubit design a ergonomii je obtížné, ale lidé z Nábytek Vazda vědí, že to jde.

Venkovní židle

Pokud si položíme otázku, jaké vlastnosti požadujeme od venkovní židle, resp. venkovního nábytku, tak odpověď pravděpodobně bude (i když zřejmě v různém pořadí): snadná údržba a manipulace, tedy nízká hmotnost, možnost uložit nábytek mimo sezónu do co nejmenšího prostoru, a určitě také co nejdelší životnost. Všechny tyto požadavky velmi dobře splňují židle plastové, kterým nevadí vlhkost či déšť, jsou lehké a obvykle také stohovatelné. Další alternativou jsou židle dřevěné, které však vyžadují daleko větší údržbu a také jejich cena bývá vyšší.

 

Klasické židle

Nestárnoucí design od známých návrhářů, tak bychom mohli nazvat tuto kategorii židlí i dalšího sedacího nábytku. Patří sem židle, křesla či pohovky, které vytvořily ikony světového designu a architektury jako například Le Corbusier, Mies van der Rohe, Charles a Ray Eames, Josef Hoffmann a další. Kvality tohoto nábytku prověřené několika generacemi neztrácejí nic ani dnes ve 21. století.
01.04.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444