Nábytek pro moderní interiér

Nabídka společnosti JAMALL

Pokud si právě zařizujete byt, uvažujete o pořízení nové ložnice, kuchyně nebo dětského pokoje a dáváte přednost variabilnímu řešení a příznivým cenám, neměli byste přehlédnout nabídku společnosti JAMALL.

V prodejnách této společnosti,  která je výhradním prodejcem jednoho z nábytkářských leadrů v Evropě, společnosti BLACK RED WHITE, můžete očekávat nábytek předních evropských designérů. JAMALL výhradně zastupuje také výzmaného výrobce sedacích souprav, společnost MEBLOPAX. 


Společnost JAMALL působí na českém trhu s nábytkem už od roku 1991. Během své existence se zapsala do povědomí zákazníků jako spolehlivý a profesionální partner pro zařízení interiéru. Dnes se může tato ryze česká společnost pochlubit rozsáhlým řetězcem vlastních prodejen a odběrních míst v republice.

Co JAMALL nabízí?
V nabídce společnosti JAMALL najdete širokou škálu nábytku pro zařízení

veškerých interiérů od kuchyní po kanceláře. Průběžně se do prodeje

uvádějí nové řady systémového nábytku i kuchyní, které oprávněně konkurují

ostatním výrobcům, a to nejen kvalitou, ale i cenou. Každý z velmi oblíbených modulových systémů čítá v průměru 100 prvků a dokonale umožňuje variabilní řešení do požadovaných sestav. Kvalitu a atraktivnost nábytku dokazuje i prodej v jiných zemích. V řadě zemí Evropy a nově i v USA nakupují zákazníci stejný nábytek jako desetitisíce spokojených klientů v ČR. Moderní, klasický, nadčasový i luxusní nábytek je nabízen v několika cenových relacích, ale vždy překvapivě nízkých. Vynikajících cen je dosaženo také díky už zmiňovanému výhradnímu zastoupení pro ČR.

Prodejny jako inspirace
Specialitou prodejen JAMALL jsou expozice nábytku. Vše je do poslední poličky důmyslně rozmístěno a prezentováno tak, aby si zákazník mohl jednotlivé kusy nábytku dobře prohlédnout a přitom získal představu, jak je lze začlenit do interiéru. Při návštěvách prodejen si citlivě naaranžovaného nábytku a vkusných doplňků zkrátka nelze nevšimnout.

Ostatně, na přátelském vztahu se zákazníky, příjemných cenách a rychlých dodávkách objednaného zboží je založeno celé kouzlo společnosti JAMALL. Přijďte se podívat i vy…

23.01.2006

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444