Nábytek pro každodenní relaxaci

Sedací nábytek dnes patří k nezbytnému vybavení každého interiéru. Umožňuje nám dopřát si řádný odpočinek po náročném dni. Vychutnat si takový komfort ve vašem domově můžete s výrobky firmy LUMCO, která vytváří svůj nábytek tak, aby perfektně sloužil a zároveň potěšil svým vzhledem. Každý detail dává smysl.

Chcete-li oživit svůj interiér pozitivními barvami, dokonalým zpracováním sedacích souprav s nemalým podílem kvalitní ruční práce, pořiďte si výrobek značky LUMCO. Ovšem aby sedací souprava udělala radost a byla praktická, musíte se nejdříve zamyslet do jakého interiéru ji chcete pořídit, kdo ji bude využívat. Zda dospělí, či děti nebo domácí mazlíčci. Od toho se odvíjí výběr tvaru, látky a výplně.
 

Pohodový domov i na pár metrech čtverečních

Využijte rozkládací sedací soupravu nebo pohovku  s úložným prostorem. Uberte na počtu kusů nábytku a ponechte jen to, co je nezbytné. Mohutnou rohovou sedačku nahraďte jednou sedačkou nebo pohodlnými křesly s polohováním. Alespoň jedno z nich by mělo být rozkládací, aby měla kde přespat případná návštěva. Postel zabírá v malém bytě příliš místa,  je ovšem potřeba. V dnešní době už také existují rozkládací pohovky, které poskytnou kvalitní plochu pro každodenní spaní. Velký výběr materiálů, tvarů a barev sladíte přesně podle potřeb vašeho interiéru. Buďte jedineční.



Rozkládací pohovka DANIELA

Máte malý byt a řešíte problém s místem? Pořiďte si menší rohovou sedačku a využijte prázdné kouty!

Problém s nedostatkem místa a úložné prostory řeší většina domácností. Díky malým rohovým sedačkám můžete téměř jakýkoliv prostor, zařídit zajímavě, vkusně a prakticky. Především v problematických interiérech totiž bývají rohy jediným vhodným místem, kam můžete umístit nábytek. Nevíte si rady s tím, jakou sedací soupravu vybrat? Firma LUMCO nabízí zajímavá řešení. Na obrázku sedací souprava LADA, je vhodná zároveň i na každodenní spaní. Co si ale nechat poradit od bytového architekta? To je výzva!


Rohová sedací souprava LADA

Rohová sedačka do velkého interiéru

Velké rohové sedačky jsou u nás oblíbené a hodí se do velkého prostoru. Jsou vhodné pro větší počet lidí, můžete si na ní poležet, rozložit ji na poměrně velké lůžko a mívá i úložný prostor. Ve velkém prostoru můžete rohovou sedačkou vyčlenit různé funkční zóny. Existují rohové sedací soupravy do U a L. Se systémovými sedacími soupravami LUMCO si můžete vytvořit sedací soupravu přesně podle svých představ.


Velká sedací souprava KLÁRA

Křesla k sedacím soupravám

Pohodlná sedací souprava je velmi důležitou součástí obývacího pokoje. Tvoří dominantu místnosti, která vám poskytne potřebný komfort. Sedací soupravy jsou obvykle složeny z pohovky, křesel a podnožek. Firma LUMCO nabízí pestrou škálu křesel, které lze koupit samostatně nebo jako doplněk k sedačkám. Dobře zvolené křeslo vám přinese maximální pohodlí při četbě knížky či sledování televize. Křesla LUMCO se vyznačují pevnou konstrukcí a mají klasický nebo moderní design. Kvalitní zpracování a dlouhá životnost je samozřejmostí.


Křeslo a taburet KLÁRA

Důležité bytové doplňky

Bytové doplňky jako sedací vaky, pytle a kostky se v posledních letech těší obrovskému zájmu. Jednoduché čištění a díky malé váze i snadná manipulace. Objevte jejich tajemství i vy a pořiďte si sedací vak KLOKAN.

Přemýšlíte, jak jednoduše a rychle oživit či pozměnit vzhled interiéru a dodat místnosti atmosféru? Nejjednodušším způsobem je pořídit si malé či větší polštářky, které okamžitě změní vzhled sedací soupravy, ale jsou i úžasně praktické.  V naší nabídce naleznete krásné polštářky s různými motivy, které mohou být ideálním a cenově dostupným dárkem nebo jestli již polštáře máte, stačí si jen vybrat povlak a ze starého je rázem nový.



Potahový materiál

Firma LUMCO používá  na svých výrobcích velmi kvalitní potahové látky v mnoha barvách a s originálními vzory, které dodají šmrnc každé místnosti. Potahové látky můžete použít třeba na sedací soupravy, vyrobit potahy na židle či dekorační polštářek. Velké vzory vyniknou převážně na velkých plochách, zatímco menší vzory se mohou použít na menší dekorace. Vaší fantazii se meze nekladou. Vyberte si barvu a vzor podle vašich představ a vyšperkujte svůj interiér!

Speciální údržba ... Co si pod tím představit?

V poslední době se stává oblíbenou takzvaná protišpinivá úprava. Technologie v tomto směru postoupila velmi kupředu. To, že kapalina po látce klouže a vůbec na ní neulpívá, už dnes nikoho nepřekvapí. Některé potahové látky ale můžete třeba pomalovat propisovací tužkou nebo umazat hořčicí a vzniklé znečištění odstraníte velmi jednoduše čistým hadříkem a vlažnou vodou.

LUMCO používá materiály testované systémem Öko-Tex Standard 100, což je mezinárodní testovací a certifikační systém pro textilie, vyráběné pouze ze zdravotně nezávadných materiálů. Byl vyvinut v roce 1992.
07.06.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444