Nábytek k bydlení, nebo jako dekorace?

Nábytek asi většina z nás vnímá jako užitkový předmět. Některé designové kousky nás však přesvědčují, že bychom je chtěli prostě jen vlastnit, doplnit jím náš interiér. Takovému nábytku můžeme říkat „dekorativní“. A nabídka je rozhodně úchvatná. V dnešní době je z čeho vybírat a jeden kousek je hezčí než druhý.

Pracovní stůl jako designový prvek

Takový obyčejný psací stůl, řeknete si. Slouží dětem při psaní domácích úkolů, dospělým na home office. Aby se stal ozdobou v interiéru, nemusíme nutně volit těžké, velké kusy. Práci na počítači poslouží rozměrově menší a klidně i designově okázalejší psací stoly.


Nábytek Aldo představuje široké spektrum psacích stolů. Minimalistům doporučujeme stoly ve skandinávském a industriálním designu. Dekorační stoly jsou barevné, většinou nabízejí originální úchyty, jsou rozměrově menší, opravdu jen pro zútulnění a rozjasnění zákoutí. Pro ty, kteří si chtějí vytvořit celý pracovní kout, je ideálním řešením psací stůl s regálem, maximálně využívající prostor.



Praktické a pěkné: Police a regály

Vkusný interiér dotvářejí bytové doplňky. Jako dekorativní prvky nejčastěji pořizujeme police, regály, odkládací stolky, malé skříňky, obrazy a v neposlední řadě bytový textil.

Přemýšlíte, čím oživit zeď? Obrazy a fotografie v rámech jsou první volbou. Praktické a originální jsou zase police. Dnes není problém najít polici dosahující i dvou metrů, nebo naopak malé, šikovné poličky, které mohou plnit funkci jakési ozdoby místo obrazu.

A nezapomeňme na regály, které v mnoha případech až tak nutně nepotřebujeme, ale jejich design nás jednoduše přesvědčí o opaku.

Malý tip: Čím méně věcí je na policích v regálu vystaveno, tím více mu to sluší. Regál, stejně jako mnoho dalších dekorativních doplňků do interiéru pořídíte za velmi přijatelné ceny na e-shopu www.nabytek-aldo.cz.

13.05.2022

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444