Na víkendy do maringotky

Také byste si občas přáli odjet z velkoměsta někam do přírody, do lesa, k rybníku, někam, kde budete sami? Architekti ze studia MIRAMARI DESIGN navrhli obytnou maringotku - stvořenou přesně pro víkendy v přírodě.

Probudit se, otevřít dveře a bosýma nohama se projít po trávě. Takové ráno zažívají majitelé neobvyklého bydlení v maringotce.
 
Možná i vy jste občas unaveni z vlastního domu nebo bytu a rádi byste změnili prostředí. Nevyhledáváte luxusní dovolené, spíš něco menšího a netradičního? Že se dá pohodlně bydlet i na 24 m2 nás přesvědčují architekti ze studia MIRAMARI DESIGN svým projektem obytné maringotky.
 
„Naše maringotka splňuje požadavky plně komfortního mini bydlení. Může sloužit jako moderní chata, jako “depandance” k domu pro návštěvy,nebo jako prozatímní bydlení před započetím stavby domu a v průběhu stavby a následně právě jako dům pro návštěvy,” uvádí projekt architekti studia MIRAMARI DESIGN. 
Maringotka vyvrací veškeré utkvělé představy o kýčovitém bydlení kolotočářů. Interiér je proveden ve světlém, smrkovém dřevě v bílé lazuře. Kuchyň v plné výbavě, společenská část s jídelním stolem a lavicí, koupelna i ložnice se vejde do 3 x 8 metrů. V maringotce se bez problémů ubytuje rodina se dvěma dětmi. Na posteli s úložným prostorem, která je chytře řešena v celé šířce maringotky, se pohodlně vyspí čtyři lidé. Díky obrovským proskleným dveřím obyvatelé při pohledu do krajiny relaxují a na schodech při vchodu pěstují vlastní bylinky.
 
Za stylovou maringotku zaplatíte v rozmezí od 650 000 do 1,2 milionu korun.
 

Prohlédněte si fotogalerii z realizace

Tuto maringotku navrhla designérka Monika Lněničková ze studia MIRAMARI DESIGN. 
15.08.2017 | Jana Koenigová

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444