Na veletrhu Show novinek 2017 se potkali odborníci z oboru TZB

Již po šesté se letos v ostravských Kunčičkách konal odborný veletrh Show novinek, který ve dnech 17. – 19. května představil všem návštěvníkům nadcházející trendy a novinky z oblasti vytápěcí, instalační a sanitární techniky a to ve spolupráci s vybranými dodavateli – renomovanými evropskými výrobci z oboru TZB.

Veletrh je každé dva roky pořádaný GC skupinou, kam patří GIENGER CZ, GIENGER Bohemia, GIENGER Centron, GIENGER Tábor a slovenský GIENGER SK a GIENGER Granit.

Návštěvníkům veletrhu bylo na dvou výstavních plochách k dispozici více jak 80 vystavovatelů, u kterých měli možnost získat zdarma odborné konzultace, rady, informace, návody, ceníky nebo prospektový materiál. Po dobu konání výstavy byly připraveny také speciální veletržní ceny, akční nabídky a soutěže o řadu dárků. Zároveň měli návštěvníci příležitost zhlédnout ukázky nejrůznějších možností instalací výrobků a tyto montáže si sami vyzkoušet.

Součástí veletrhu byla rovněž relaxační a zábavní zóna se sportovním vyžitím, tombola o hodnotné ceny a připraven byl také dárek pro každého návštěvníka. Nechybělo ani bohaté celodenní občerstvení v podobě rautů a degustace vína.



Veletrh Show novinek není přístupný veřejnosti, je určen pouze pro zákazníky GC skupiny, tedy odborné montážní firmy a řemeslníky z České a Slovenské republiky. Pokud vás však program veletrhu Show novinek zaujal, zabýváte se odbornou činností a rádi byste se zúčastnili příští výstavy, staňte se i vy našimi partnery a zaregistrujte se do GC skupiny. Váš zájem o registraci zašlete na email: info@gcskupina.cz a my vás budeme kontaktovat.
30.05.2017 | PR
  • GIENGER spol. s r.o.

    GIENGER spol. s r.o. je součástí silné evropské obchodní GC SKUPINY, jejíž aktivity jsou zaměřeny na velkoobchodní činnost v oboru TZB – topení, sanita, instalace, klimatizace, větrání a elektro. Holding GC SKUPINA tvoří v roce 2016 celkem 8 společností.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444