Na snadný a účinný úklid s Vileda 100°C mopem

Čistého domova nyní můžete dosáhnout velice snadno a rychle. Nemusíte kupovat žádné chemické přípravky a samotný úklid vás nijak neunaví. Vileda 100°C mop využívá k úklidu pouze horkou vodu. Vy si navíc můžete být jisti, že technologie horké páry dokáže odstranit až 99,9 % bakterií.

S Vileda 100°C mopem uklízíte bez potřeby připojeného kabelu k mopu, bez chemických přípravků, ždímání a ohýbání. O dokonalý způsob čistění se stará návlek z vysoce absorpčního mikrovlákna, který je vhodný na všechny typy tvrdých podlah. Je vyroben v promyšleném trojúhelníkovém tvaru, a tak se snadno dostane do všech rohů. Navíc návlek můžete opakovaně prát v pračce na 60 °C, nebo jednoduše zakoupit novou náhradu.
 

Snadné zacházení

Před použitím stačí do mopu nalít vodu a zapojit mop na 90 sekund do elektřiny. Tak je mop připraven ke snadnému a hygienickému úklidu vašeho bytu.

Více informací na Vileda.cz.
25.03.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Vileda

    Značka Vileda již více než 70 let pomáhá zářit miliónům domácností po celém světě. Od roku 2014 pravidelně získává prestižní ocenění Superbrands Award jako výraz uznání za kvalitní služby a vynikající obchodní výsledky, což dokazuje zejména spokojenost zákazníků s jejími výrobky šetřící čas a námahu při úklidu. Výrobky Vileda jsou oblíbené a známé právě svou kvalitou, dlouhou životností a neustálými inovacemi pro pohodlnější, efektivnější a ekologičtější úklid. Nyní můžete zakoupit více než 150 výrobků, a to takřka na celém světe.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444