Na nákupy stylově i prakticky

Soutěž o poukázky na nákup

Rozcuchané vlasy, rozepnutá bunda, v ruce igelitky s těžkým nákupem - připomíná vám to něco? Takto při každodenním nakupování vypadat nemusíte! Pro všechny moderní ženy máme tip, díky kterému můžete i s velkým nákupem vypadat stylově.

Se stylovou taškou se nakupuje mnohem lépe

Možná jste se i vy stala „obětí igelitu“. Při cestě domů z nákupu se taška protrhla a nákup se vysypal na zem, nebo se vám ucha od nákupní tašky zařezávají do rukou. Hromadí se vám doma zbytečné igelitky? Pokud si pořídíte stylovou nákupní tašku, nemusíte podobné problémy řešit.

Super kousky od Reisenthel

Důkazem toho, že i s nákupní taškou uděláte parádu, jsou modely od značky Reisenthel. Výrobce totiž dokázal spojit praktičnost s elegancí.

Nejpopulárnější jsou chytré nákupní tašky Reisenthel. Vypadají jako velké kabelky, ale stačí rozepnout zip a rázem získáte dostatečný prostor i na velký nákup. Naší favoritkou se stala Chytrá nákupní taška SHOPPER e1 hopi – Reisenthel s nápaditým a současně velmi elegantním bíločerným vzorem.

Značka Reisenthel  u chytrých tašek rozhodně nekončí. Pro ještě náročnější dámy jsou zde módní nákupní tašky s nápaditými uchy a dokonce i takové speciality, jako jsou tašky na lahve. Tašky jsou vyrobeny z velmi pevného materiálu a s praktickými polstrovanými uchy. Taška má vnitřní kapsy, do kterých se lahve pohodlně vejdou.  
V nabídce jsou i extra velké chladící tašky, které jsou ideální pro léto.

Pojízdná nákupní taška – váš stylový pomocník

Kvalitní nákupní tašky na kolečkách od značky Reisenthel jsou tu proto, abyste se denně nemuseli vracet z nákupu ověšeni igelitovými taškami a s namoženými zády. Nebo trnout, kdy igelitka nápor věcí nevydrží a nakoupené zboží se vám vysype. Volit můžete ze široké nabídky pojízdných nákupních tašek, které se liší hmotností, úložným objemem a maximálním zatížením. Vybrat si můžete i barevné provedení, od tmavších barev až po světlejší odstíny. Nákupní taška na kolečkách je rovněž pěkným a velice účelným dárkem, který můžete věnovat k Vánocům či jiným příležitostem.

Skládací tašky na kolečkách

K oblíbeným modelům nákupních tašek vybavených kolečky patří ty, které mají skládací konstrukci. Jednoduše složitelná a lehce přenosná polyesterová taška poslouží při plánovaných i náhodných nákupech. Díky speciálnímu mechanismu koleček s možností sklapnutí můžete nákupní tašku pohodlně složit do vrchní kapsy na zip a všude nosit s sebou. Kdykoliv ji tak budete mít po ruce! Praktická skládací taška na kolečkách (o objemu 30 litrů) má pohodlné držadlo a je dostatečně vysoká, abyste se při manipulaci s ní nemuseli hrbit. Tvar a stabilitu zajišťuje pevná spodní základna, a tak můžete tašku bez obav pustit – zůstane stát na místě.

Proč si vybrat u Reisenthel?

Nekoupíte si jen obyčejnou nákupní tašku, ale společnici, která dlouho poslouží. Značka je známá pro svou prvotřídní kvalitu a úžasný design, proto je také bohužel kopírována po celém světě. S žádnou kopií si však neužijete nákupy a pohodlí jako s pravou nákupní taškou od Reisenthel. Kompletní nabídku si prohlédněte na www.nakupni-kose-tasky.cz.

bydlinek Soutěž o poukázky na nákup zboží 
Odpovězte na níže připojenou otázku a soutěžte o 3 poukazy na odběr zboží na eshopu www.nakupni-kose-tasky.cz. Můžete získat poukazy v hodnotě 700 Kč, 500 Kč nebo 300 Kč. Soutěž trvá do 1. srpna. 
Nápověda na www.nakupni-kose-tasky.cz.

Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům: Jakub Tyl, Hana Nováková, Jana Poláchová. 

01.07.2016 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444