NOVASERVIS s.r.o.

Jedna z nejúspěšnějších firem zabývajících se prodejem vodovodních
baterií je mimo vší pochybnost brněnská společnost NOVASERVIS.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Jí nabízené české vodovodní baterie Metalia, stejně jako baterie La Torre, či koupelnové doplňky z mosazi se značkou Novatorre, nebo třeba senzorové a termostatické baterie, jsou nejen dokonale funkční, ale také krásné na pohled a dovedou vzhled koupelny výrazně podtrhnout. Obležená expozice společnosti o tom koneckonců vypovídala dost výmluvně.
20.12.2002 | Richard Koníček

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444