Myje, až se z ní kouří

Parní myčka Whirlpool Aquastem

Naprosto unikátní novinku na český trh přináší společnost Whirlpool. Vůbec poprvé se má tuzemský zákazník možnost seznámit s technologickou inovací – parní myčkou. Nová myčka Whirlpool AquaSteam se 6. smyslem totiž při mytí nádobí využívá právě páru.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Díky kombinaci vody a změkčujících účinků páry zaručuje myčka AquaSteam dokonale čisté nádobí bez nutnosti ručního předmývání. Během mycího cyklu vytváří myčka AquaSteam páru, která změkčuje zaschlé zbytky. Jemnost páry je ideální také pro choulostivé kousky nádobí, jako je například sklo. Pára navíc během mytí pomáhá odstraňovat bakterie a nádobí dezinfikuje.

Parní myčka AquaSteam je vybavena inteligentní technologií 6. smysl, která pomocí speciálních senzorů neustále sleduje množství a typ nečistot ve vodě a přizpůsobí tomu automaticky cyklus mytí. Tím 6. smysl zaručí optimální výsledek mytí i sušení a současně ušetří až 30 % energie, vody a času.

 

Parní myčka AquaSteam je navíc vybavena unikátní technologií PowerClean, která díky 32 vysokotlakým ostřikovacím tryskám odstraní i ty nejodolnější zaschlé zbytky z hrnců, plechů a pánví bez úmorného předmývání či drhnutí. Abyste dosáhli dokonalého výsledku, stačí jen vložit jednotlivé kusy nádobí kolmo do zadní části koše a natočit je přímo na trysky. Takovéto efektivní uspořádání navíc uvolní až 30% prostoru v přední části koše a umožní tak umýt větší množství ostatního nádobí běžné denní potřeby.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Díky speciálnímu samočisticímu systému je eliminována nutnost ručního čištění filtru.Při každém vypouštění vody z myčky se nastartuje samočisticí systém filtru, který z filtru odstraní i drobné nečistoty a společně s vodou je vypustí. Filtr se tak sám regeneruje a zůstává čistý.

Nová parní myčka Whirlpool AquaSteam se 6. smyslem má celou řadu programů, šitých přímo na míru různým příležitostem:

 

Noční program: nízká hladina hluku 39 dB zajistí, že myčka nebude rušit noční klid ani váš běžný tichý hovor
Party program: program určený pro křehké nádobí, zejména sklo, která umožňuje najednou umýt až 48 sklenic
Rychlé: program pro rychlé mytí, který umyje mírně znečištěné nádobí naprosto dokonale během pouhých 30 minut
Eco: tento program byl vyvinut s cílem optimalizovat spotřebu energie a zároveň zachovat kvalitní výsledek mytí. Eco je vůbec nejúspornější variantou, která samozřejmě zohledňuje ochranu životního prostředí. Společnost Whirlpool vyvinula program Eco zejména pro každodenní mytí, program by se měl používat hlavně v kombinaci s ekologicky šetrnými prostředky na mytí nádobí.

Český zákazník si může parní myčku Whirlpool AquaSteam vybrat hned ze čtyř variant – dvou vestavných (ADG 9840; ADG 8920 IX) a dvou volně stojících (ADP 6948 WH; ADP 6948 IX) v barvě a designu, jaký preferuje.

26.05.2008 | tz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444