Moderní vzhled dnešní tepelné pohody

Signo volitelně jako jeden otopný prvek ve speciálním barevném provedení crocus Nature

Signo volitelně jako jeden otopný prvek ve speciálním barevném provedení crocus Nature

Se začátkem letošního roku přináší Kermi s.r.o. nový příslib příjemného tepelného moderního tepla díky novým designovým radiátorům Signo a Credo plus.

Soudobé radiátory zastupují více jak jednu funkci: jsou zásobníky tepla a bytovým doplňkem zároveň. Nové radiátory Signo a Credo plus značky Kermi nejsou žádnou výjimkou. Díky široké nabídce barev, provedení a připojení nabízí možnost si svůj interiér individuálně a harmonicky vytvořit dle  vlastního vkusu. 
 

Signo. Dvakrát oceněný

Signo – plochý, geometrický a asymetrický tvar podléhající aktuálnímu trendu puristického designu. Čtvercové otopné plochy lze kombinovat dle tepelné potřeby, dostatku místa a optického vzhledu – buďto jednotlivě nebo jako dva či tři otopné prvky. Kdo chce plně využít plochu stěnové niky, nalezne s variabilním radiátorem Signo ideální řešení. Naopak umístěním v centrální části prostoru se radiátor Signo stává výrazným stylovým prvkem interiéru.

Pro vkládání a zavěšení ručníků slouží praktický prostor mezi čtvercovými plochami, jenž vzniká v jejich vícečetné kombinaci. Signo je k dostání v levostranném nebo pravostranném provedení. V dodávce je také zahrnuta termostatická hlavice, která je vkusně sladěna do vzhledu radiátoru.

Signo nabízí určité umělecké „extra”: model je k dostání také ve dvoubarevném provedení. Tzn., že sběrnou trubku lze uzpůsobit barevně jinak než přední otopné čtvercové plochy. Za prvotřídní kvalitu byl radiátor Signo oceněn renomovanou cenou „iF DESIGN AWARD” a „DESIGN PLUS“, přičemž kvalifikovaní experti posuzovali produkty z hlediska kvality, celkové koncepce, inovace, materiálového výběru, technických a ekologických aspektů.
 

Credo plus. Klasika nové přítomnosti

Již od začátku 90. let vynikala produktová řada Credo značky Kermi svým nadčasovým tvarem, vynikající tepelnou technikou a optimálním tepelným komfortem. S nástupem nového Credo plus získala tato produktová řada nový up-grade. Vodorovné kulaté trubky uspořádané do bloku tvoří kontrast k předním plochým sběrným trubkám a zachovávají si tak svůj charakteristický vzhled. 

Nově u Credo plus: díky vysoce kvalitní kovovému krytu nahoře a dole vzniká moderní rámový vzhled, tzv. „frame shape“, díky němuž není připojení a upevnění radiátoru viditelné. Ručníky lze jednoduše a pohodlně vkládat mezi otopné trubky. Pro ještě větší funkčnost jsou k dostání také doplňky, jako jsou madla nebo háčky. Termostatická hlavice se nachází v uživatelsky příjemné výšce. Konečným výsledkem je moderní a přímočarý ventilový radiátor, který se harmonicky integruje do každého koupelnového prostoru.

Nový Credo plus zazářil v soutěži „UNIVERSAL DESIGN COMPETITION“, ve které byly výrobky ohodnoceny za jejich jednoduché a intuitivní využití stejně jako mezigenerační zacházení. Credo plus přesvědčil skupinu spotřebitelů o 100 osobách a získal tím tak ocenění „UNIVERSAL DESIGN CONSUMER“.
 

Možnost provedení a připojení

Signo stejně jako Credo plus nabízí mnoho možností jak vyhovět individuálním a prostorovým požadavkům. Oba modely jsou k dostání v různých stavebních rozměrech. Vedle klasického teplovodního provedení jsou k dostání také jako přídavné elektrické vytápění nebo v provedení pro výhradně elektrický provoz. Radiátory pro výhradně elektrický provoz lze využít v přechodném ročním období bez jejich uvedení do provozu centrálního vytápění. To je obzvláště výhodné při dodatečné instalaci radiátoru s flexibilním umístěním a bez připojení na otopný okruh. V rámci dodávky se dodává i upevnění, které splňuje směrnice pro stabilitu radiátoru a odolnost vůči zátěži dle VDI 6036. Standardní 50mm připojení umožňuje u Signo a Credo plus maximální flexibilitu a volnost při projektování. Oba modely jsou k dostání ve všech barvách RAL-CLASSIC, sanitárních a stylových barvách z koncepce vzorníku Kermi, přičemž u radiátoru Signo je možné dvoubarevné provedení. 

Obr. vlevo: Signo v klasickém bílém provedení v kombinaci se třemi čtvercovými otopnými plochami pro pohodlné vkládání a zavěšení ručníků.Obr. vpravo: Credo plus - nový designový up-grade klasické produktové řady Credo s typickým rámovým vzhledem a termostatickou hlavicí nacházející se v uživatelsky příjemné výšce.

Credo plus je k dostání také jako elektrické přídavné vytápění nebo jako výhradně elektrické řešení. 

Zdroj všech fotografií: Kermi GmbH
11.03.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444