Moderní koupelna - komfort, kvalita, design

Vybavení koupelny dnes zdaleka nepředstavuje jen jakoukoli vanu či sprchový kout a umyvadlo. K očistě a relaxaci vodou řada domácností užívá anatomických masážních van, masážních systémů, masážních panelů, bazénů spa a dalších vymožeností. Ostatně i klasická vana může nabízet  nečekané potěšení díky tomu, z jakého materiálů je vyrobena, jak promyšleně je tvarována a nakolik vás na první pohled osloví svým vzhledem.

Koupelna s vanou Auriga, masážním sprchovým boxem Caribic Professional a umyvadlem Excentrik

Mezi velmi úspěšné výrobce sanitární techniky na našem, ale i evropském trhu patří od roku 1992 česká firma TEiKO. Výrobky značky TEiKO lze dnes zakoupit již v 17 evropských zemích. Důvodem je certifikovaná kvalita produkce, které firma docílila použitím moderních výrobních technologií, ale také použití špičkových materiálů renomované značky Lucite a důraz na design, na který dnešní spotřebitelé kladou stále vyšší požadavky.
TEiKO dodává na trh široký výběr rohových, tvarových a klasických van, anatomických masážních van, umývadla, masážní systémy, masážní a parní boxy, vanové a sprchové zástěny, sprchové boxy a masážní bazény SPA. Téměř všechny akrylátové vany značky TEiKO lze osadit nabízenými hydromasážními systémy a lze je dovybavovat nejrůznějšími doplňky.
Vana Medea se skleněnou zástěnou bez rámu, vlevo umyvadlo Plato

Tři významní designéři pro TEiKO

 

S Ivanem Pecháčkem a Davidem Frolkem spolupracuje TEiKO již řadu let. Prvním projektem této designérské  dvojice byl návrh terapeutických van Antalye, Apolonia a Athina. Zde se projevila přirozená snaha tvůrců předat klientovi komplexní řešení. Tento přístup si dvojice zachovala i při zpracování dalších společných projektů. Ukázkovým příkladem je řada masážních panelů Andros, Hios, Athos, Amman, následovaná návrhem vany Jáva. Posledním realizovaným projektem této designérské dílny je řada van Elegance – Ara, Auriga, Columba, Vela, zakončená návrhem umývadla Excentrik.

 

Dalším významným designerém je Richard Janoušek, který pro TEiKO vytvořil projekt Rafty – volně stojící vanu  a umývadlo. Vany Rafty byla oceněna v soutěži vyhlášené Design centrem ČR. Posledním projektem je koncepce řady van Medea-Spinell.

 

Medea


Každý, kdo zařizoval malou koupelnu ví, jak těžké je do ní dostat obyčejnou vanu, natož takovou, která vám přinese pocit pohody. Jednomístnou  Medeu můžete mít k dispozici v délkách 160 a 170 cm. Kromě ušlechtilého tvaru vás čeká pohodlná opěrka hlavy, praktické madlo a odkládací či sedací prostor v rohu vany. Odkládací prostor vany se může změnit na sedací, to když se vám nechce při sprchování stát. Tato kombinace od firmy TEiKO poskytne vaší koupelně více prostoru, než jste očekávali. K vaně Medea si můžete také nechat nainstalovat některý z devíti masážních systémů. Ponoříte své tělo do vody a vnímáte mocný příval zdravé energie.
 
Pokud se nemáte v úmyslu koupat výhradně sólo a tu a tam si rádi pohovíte ve vaně ve dvojici, můžete zvolit vanu Spinell (rozměry  160 x 125 x 55,5cm). Spinell je vana navržená pro pohodlnou koupel, s čistými tvarovými liniemi, které obohatí interiér každé koupelny. Součástí výbavy může být také zabudovaná sprcha, dvě pohodlné opěrky hlavy a praktické madlo. K vaně Spinell si také můžete vybrat ze šesti různých hydromasážních systémů, které jsou kombinovány ze čtyř druhů anatomicky umístěných trysek.

Rohová Medea

Servis pro zákazníky, projektanty i montážní firmy


Pro architekty, projektanty a koupelnová studia, zkrátka pro všechny kdo potřebují pro zkvalitnění práce skutečný 3d model výrobků, připravila společnost TEiKO CD-ROM. Můžete si ho objednat pomocí webového formuláře na www.teiko.cz nebo telefonicky na zelené lince 800 100 050.

25.10.2006 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444