Moderní klimatizace pro komfort bydlení

Klimatizace znamená mnohem více než jen ochlazování vzduchu. Nabízí dokonalé vyvážení teploty, čerstvého vzduchu, vlhkosti a také čištění vzduchu. Mnoho let inovací produktu a výzkumu sofistikovaných řešení pro moderní interiéry vyústilo v Evropě vývojem klimatizační jednotky, která odpovídá jedinečnému evropskému chápání estetiky. Seznamte se klimatizační jednotkou Daikin Emura.

Spojením elegantního designu s moderní technologií nová řada Daikin Emura dokonale kombinuje formu a funkcionalitu, a stává se tak ikonou moderní klimatizace. Jednotky Daikin Emura byly vyvinuty a jsou vyráběné v plzeňské továrně Daikin Industries. 

To nejlepší z designu
Stylově zaoblené tvary jednotky Daikin Emura, kvalitní materiály a vynikající povrchová úprava krásně doplňují moderní interiéry. Dodává se v atracitově stříbrné nebo matné bílé barvě. Jednotka Daikin Emura s aerodynamickým designem, který umožňuje neuvěřitelně tenký profil, je symbolem moderního designu na každé
stěně.
 
Čistý vzduch
Sofistikovaný fotokatalytický filtr s apatitem titanu pro čištění vzduchu účinně odstraňuje ze vzduchu prachové částice, rozkládá pachy a brání rozmnožování bakterií, virů a mikrobů. 
 
3D průtok vzduchu
Tato funkce kombinuje svislé a vodorovné automatické natáčení klapky, aby proud vzduchu rovnoměrně cirkuloval po celé místnosti a do koutů dokonce i ve velkých prostorách. 
Komfortní režim
Bezprůvanový provoz je zajištěn tím, že jednotka brání foukání vzduchu přímo na tělo, a to jak v režimu chlazení, tak i vytápění. 
 
Inteligentní režim
Proud vzduchu je směrován do jiné zóny místnosti, než ve které se nachází člověk. Pokud není zjištěna přítomnost žádných osob, přepne se jednotka automaticky do režimu šetřícího energii. 
 
Noční režim
Šetří energii, zabraňuje podchlazení nebo přehřátí v průběhu noci.

Více informací o klimatizační jednotce Daikin Emura zjistíte na webových stránkách www.daikin.cz nebo na infolince 848 888 848.
03.03.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444