Mistrovské a bezstarostné grilování díky technologii iGrill

Už žádné obavy z nedopečeného či spáleného kousku masa. Chytrá technologie iGrill promění v mistra grilování i úplného začátečníka.

Americká klasika značky Weber

Sezóna grilovacích sešlostí se pomalu blíží a je tedy nevyšší čas oprášit a zkontrolovat stav našich grilovacích zařízení, nebo se případně poohlédnout po novém pomocníkovi. Sázkou na jistotu v tomto směru představují osvědčené grily značky WEBER, u nichž vedle špičkové kvality není nouze ani o nejmodernější vychytávky, které vám grilování mnohonásobně usnadní a dovedou ho k dokonalosti. Jednou z nich je i technologie iGrill, bez které už se při grilování rozhodně nebudete chtít obejít. 


Grilovaní pod 100% kontrolou

K tomu správnému grilování patří kromě spolehlivého grilovacího pomocníka a dobrých surovin také rodina či parta přátel. Příjemná společnost a uvolněná atmosféra však lehce zapříčiní, že se kuchař zapomene a místo středně propečeného steaku máme černý škvarek. Díky technologii iGrill už vás však podobné trapasy trápit nemusí. Na maso (nebo jiný pokrm) už totiž nebudete dohlížet vy, ale citlivá termosonda, kterou hravě připojíte k aplikaci ve vašem chytrém telefonu nebo tabletu. Sonda od začátku až do konce spolehlivě monitoruje míru propečenosti masa a v momentě kdy dosáhne požadované teploty, vám zašle upozornění.  Můžete se tak bezstarostně bavit se svými hosty a většinu práce přenechat chytré technologii. 

 



S mobilem i tabletem

Termosonda iGrill je kompatibilní se všemi modely grilů Weber, a dokonce ji lze využít i při pečení v běžné troubě. Osvědčený standard, který vyhoví i potřebám náročného mistra grilu, představuje model Weber iGrill 2. Termosonda je schopna monitorovat teplotu roštu i propečenost až čtyř kusů masa zároveň a za pomocí technologie Bluetooth, která je propojena s příslušnou aplikací ve vašem telefonu či tabletu, vás okamžitě upozorní, až bude váš pokrm hotov. Aplikace je kompatibilní jak s produkty Apple, tak i se systémem Android (verze 6.0 či novější) a vedle napojení na citlivou termosondu v ní navíc objevíte i mnoho receptur na přípravy konkrétního druhu či typu masa. 

02.05.2022 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444