Místo, kde se rockový fanoušek cítí jako ryba ve vodě

M13 ROCK & PUB

Náš fotograf zvládl během necelých 12 hodin nafotit prostory rockového klubu, následně fotografie zpracovat, vytvořit kompletní virtuální prohlídku a tu zveřejnit na profilu Google+ podniku M13 ROCK & PUB. Fotograf se přizpůsobil náročnému časovému harmonogramu klubu a fotografie prostor pořizoval v pozdních nočních hodinách. Do prostor klubu se můžete podívat nyní i vy.

„M13 je nejenom velká hvězdokupa v souhvězdí Herkula, ale také jeden z nejlepších rockových klubů v Brně. Nyní se nachází na nové adrese v ulici Za Divadlem a nové prostory posunuly klub o level výš.

Bohatě zásobený bar a samotný vzhled interiéru jasně vypovídá o vztahu majitele k hard rocku, fanoušek rockové hudby se zde zákonitě musí cítit jako ryba ve vodě. Stěny zdobí obrazy kapel, portréty malované přímo na zeď a slušné množství elektrických i akustických kytar, v hlavních prostorách baru jsou postaveny bicí a cestou na sál pak návštěvníky pozdraví vztyčeným prostředníkem Johnny Cash z koncertu ve věznici San Quentin.

Koncertní sál v zadní části klubu je ostatně samostatnou kapitolou. Moderní klimatizace a odhlučnění je v dnešní době standardem, ale například výzdoba stropu je bezkonkurenční designovou lahůdkou, kterou byste těžko našli jinde. M13 ROCK & PUB je otevřen denně od 11:00 do 3:00 a během dopoledne sem můžete zajít na obědové menu.”

David Mansfeld
certifikovaný fotograf Business View v Mapách Google 

Další virtuální prohlídky si můžete prohlédnout na adrese: www.abstract.cz/virtualni_prohlidka
21.05.2014

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444