Minimalistické a multifunkční regály v interiéru

Je vzdušný, praktický a především funkční. Existuje v mnoha velikostech a podobách, využijete ho v každé místnosti. Řeč je o kovovém regálu, který pro své vlastnosti získává na oblibě nejen v industriálních interiérech.

Policový regál, který se dříve vyskytoval ve všech skladech, sklepech, garážích a dílnách, se nyní stěhuje do pracoven, kuchyní, obývacích a dětských pokojů. Proč se dříve ryze industriální prvek objevuje stále více v našich interiérech? Oblíbili jsme si jeho minimalistický vzhled, který snadno sedne jakémukoliv stylu, a také jeho praktické využití.

Regál je multifunkční kus nábytku, který představuje flexibilní a stylové úložné řešení. Díky modulárnímu designu ho můžete snadno přizpůsobit vašim požadavkům a maximálně využít dostupný prostor. Výšku i rozložení polic změníte podle potřeby a z regálů klidně vytvoříte celou obývákovou stěnu. Regál poslouží jako knihovna, v pracovně poskytne prostor pro všechny příručky, šanony a katalogy, v dětském pokoji ho ozvláštníte barevnými úložnými boxy a ve spíži udrží přehled o všech zásobách. Regál narozdíl od klasické skříně působí vzdušnějším dojmem a  místnost nezahltí.


Kovový regál vás nadchne jednoduchým vzhledem, který můžete kdykoliv obměnit. Police buď snadno zaplníte praktickými boxy, nebo na nich rovnou vystavíte dekorativní předměty, umělecké kousky nebo pro vás hodnotné suvenýry.

Nadčasový a elegantní regál s dřevěnými policemi

Kovový regál může být doplněn o dřevěné police, které mu přidají na atraktivitě, eleganci a nadčasovosti. Dřevo interiér zútulní a na rozdíl od plastových či kovových polic je dřevo také více odolné proti poškrábání nebo jinému poškození. Výrobce Majster Regál přichází s novou dekorativní řadou DECO vyrobenou ze dřeva a oceli a bez šroubů pro snadnou montáž bez nářadí.


Série DECO
 svým uživatelům nabízí velkou variabilitu využití. Regál můžete doplnit širokým sortimentem designového příslušenství, jako jsou úložné boxy, boxy na dokumenty, stylové držáky na časopisy, stolní organizéry nebo držáky na láhve, závěsné košíky a držáky, které vám pomohou s organizací. 

 


Výhody kovového regálu s dřevěnými policemi DECO

  • Nadčasový design - Moderní regál snadno začleníte do jakéhokoliv interiéru a místnosti. 
  • Multifunkčnost - Regál nabízí nekolik možných kombinací pro různé prostorové požadavky. 
  • Kvalitní materiál - Regál je vyroben z vysoce odolného materiálu, který vydrží dlouhá léta.


Více informací najdete na adrese: www.majster-regal.cz.
20.02.2024 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444