Milujete Star Wars? Pozvěte hlavní hrdiny domů

Již brzy vstoupí do kin v pořadí osmý díl epické ságy rodu Skywalkerů – Star Wars: Poslední z Jediů. Ideální příležitost přenést své podkroví do jiné galaxie.

Filmová událost nadcházejících dní v podobě nového dílu Star Wars: Poslední z Jediů je skvělou příležitostí přenést si kultovní svět Hvězdných válek třeba do střešních oken. Speciální kolekce stínicích doplňků Star Wars & VELUX Galactic Night je vhodná pro všechna moderní podkroví, která očekávají epické souboje mezi temnou a světlou stranou Síly.

Kolekce zatemňujících rolet Star Wars & VELUX Galactic Night nabízí fanouškům již od roku 2015 čtyři oblíbené filmové motivy série Star Wars – Darth Vader, Kylo Ren, Hvězda smrti a ikoničtí roboti v čele s R2-D2. Všechny motivy jsou graficky velmi detailně zpracovány a stylizovány do podoby plakátu. V kombinaci s výraznými barvami dokáží každý pokoj snadno proměnit v tajemné galaktické místo.



„S ohledem na obrovskou popularitu hvězdných válek trvající již několik desetiletí jsme potěšeni, že můžeme v naší nabídce zatemňujících rolet nabídnout stejnojmennou kolekci inspirovanou nekončícím soubojem dobra a zla, respektive světla a temnoty. S uvedením nového dílu ságy Star Wars: Poslední z Jediů obnovujeme náš závazek přinášet kouzelné galaxie do každého dětského pokoje,“ uvedl Mikael Grundsøe, ředitel sekce rolet a stínicích doplňků ve skupině VELUX.

Tma a bezpečí

Stále více studií poukazuje na to, jak lidské tělo během spánku reaguje na nedostatečné zatemnění. I velmi málo světla dokáže noční spánek snadno přerušit. Dobře zatemněné místnosti jsou proto nezbytným základem pro naše zdraví. Rolety VELUX jsou navrženy tak, aby bez ohledu na použitý barevný motiv poskytovaly úplné zatemnění zaručující kvalitnější spánek. Rolety z kolekce Star Wars a VELUX Galactic Night se vyrábějí z textilie OEKO-TEX®, která se skládá ze tří oddělených vrstev zajišťujících úplné zatemnění i perfektní izolaci. Zatemňující rolety VELUX neobsahují žádné škodlivé chemikálie.

08.12.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444