Mezinárodní veletrh Střechy Praha připravuje svůj 11. ročník

Foto: Bydlení.cz

Foto: Bydlení.cz

Každá správná střešní krytina musí plnit své základní poslání, a proto je nutné, aby zachovávala svou optimální funkčnost a dlouhou životnost. Veletrh Střechy Praha chce ve svém nadcházejícím ročníku návštěvníkům nabídnout co možná nejširší výběr výrobků a služeb pro stavbu a renovaci střech.

Na veletrhu se představí ti největší a nejznámější výrobci a prodejci střešní krytiny, materiálů a doplňků. V pozadí ale nezůstanou ani menší firmy, které si zasloužily své dobré jméno u konečných spotřebitelů. Již 11.ročník veletrhu Střechy Praha se bude konat 29 .- 31. ledna 2009 na pražském Výstavišti v Holešovicích. Jeho nedílnou součástí bude 5.ročník specializované výstavy Úspory energií a obnovitelné zdroje.

Doprovodný program


V rámci bohatého doprovodného programu, čekají na účastníky veletrhu 3 dny plné odborných přednášek, diskuzí, setkání se zajímavými lidmi a spousta nových informací, které se ponesou v duchu zvýrazněných témat.
Téma STŘEŠNÍ KRYTINY se zaměří na tradiční i moderní krytiny šikmých a plochých střech a na správnou volbu střešní krytiny. Téma DŘEVĚNÉ STAVEBNÍ KONSTRUKCE zahrne problematiku konstrukcí staveb ze dřeva a pozornost bude věnována evropským normám dřevěných konstrukcí. Třetím zvýrazněným tématem budou ÚSPORY ENERGIÍ.

Pracovní cesta do Las Vegas

Organizátoři veletrhu Střechy Praha nabízejí svým vystavovatelům také velice zajímavou příležitost. Jedná se o pracovní cestu do Las Vegas, které se může zúčastnit každý, kdo má zájem navštívit mezinárodní veletrh International Roofing Expo 2009, odborný veletrh se zaměřením na střechařské řemeslo, který se každoročně koná v Las Vegas v USA. Zájezd se uskuteční v termínu 1.2.-7.2.2009. Účastníci celé akce budou mít možnost projít si kolem 500 expozic na ploše téměř 10 000m². Protože střechařské odvětví zaujímá jedno z předních míst na americkém trhu, je tato výstava největší svého druhu v USA. Všichni, kdo se pro tuto jedinečnou příležitost rozhodnou, budou ubytování v luxusním hotelu a k dispozici jim bude po celou dobu pobytu česky hovořící delegátka. Kromě návštěvy veletrhu se budou moci individuálně zúčastnit různých volnočasových aktivit - od show Davida Coperfielda, přes výlet na čtyřkolkách, až po zážitek ze hry na golfovém hřišti Bali Hai Golf Club.


Více informací najdete na www.strechy-praha.cz.

29.09.2008
  • Střechy Praha - veletrh pro stavbu a renovaci střech

    Největší středoevropský veletrh pro stavbu a renovace střech STŘECHY PRAHA probíhá souběžně s veletrhem úspor energií a obnovitelných zdrojů energie SOLAR PRAHA a veletrhem ŘEMESLO PRAHA. Místem konání je PVA EXPO PRAHA Letňany.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444