Levný, ale přesto kvalitní a moderní nábytek do celého bytu

Naši rodiče a prarodiče si nábytek pořizovali na celý život. Nabídka byla velmi omezená a ceny vysoké. Dnes je trend opačný. Nábytek se stává spotřebním zbožím, pořizujeme si jej na mnohem kratší dobu, proto jeho cena stále klesá. V letošním roce však francouzský výrobce Parisot přišel s kolekcemi nábytku za bezkonkurenční ceny.

Představujeme vám kolekce nábytku pro zařízení kompletního interiéru, které navíc vynikají velkou praktičností. Vybavte si novou ložnici, dětský pokoj, obývací pokoj, jídelnu, koupelnu i předsíň téměř za hubičku.
 

Nábytek do předsíně

Předsíň je vizitkou každé domácnosti. Je tou první místností, kterou každý návštěvník spatří a často si v ní udělá obrázek o hospodyňce. Většina předsíňových stěn je stavěna ze šatní skříně, botníku, věšáku na stěnu a zrcadla. Nejrozsáhlejší kolekcí, kterou lze vybavit prakticky celý byt, je kolekce s názvem Infinity. Francouzský výrobce zde klade velký důraz na kvalitu a bezpečnost, samozřejmě i praktické využití a také dostupnou cenu. 
 
Pokud máte dostatek prostoru, doporučujeme zde uskladnit obuv, kabáty a jiné věci, které by jinde "překážely", pořízením velké, prostorné šatní skříně s velkými zrcadly na obou dveřních křídlech. Samozřejmostí by měl být i botník, protože nepořádek v předsíni jistě nemá nikdo z nás rád a boty, které volně leží na podlaze, příliš esteticky nevypadají. V kolekci Infinity si můžete vybrat klasický botník s výklopným mechanismem v různých velikostech nebo zvolit variantu botníku v podobě skříně, který je vhodný pro početnější rodinu. 

  
Jestliže vám v předsíni zbude ještě místo, můžete jej doplnit o praktickou a velmi oblíbenou komodu. Zde si musíte před pořízením uvědomit, co budete do komody ukládat, protože zde jsou různé varianty rozdělení úložného prostoru. Celá kolekce je v nabídce v bílém odstínu, vhodného pro místnosti v panelových domech, kde je nedostatek denního světla, případně zcela opačná varianta v odstínu kávy či zlatý střed prezentovaný odstínem dubu. 
 

Nábytek do obývacího pokoje i jídelny

Sektorové obývací stěny, bohaté na množství polic, zásuvek a prosklených skříněk, většinou zabírající celou jednu stěnu pokoje naštěstí dnes již nejsou v módě. Obývacím pokojům dnes velí vzdušnost, lehkost a praktičnost, a proto jej vybavujeme nábytkem, který je dostupný v samostatných dílech s možností různě rozmístit po celém pokoji. Klasickými díly, které najdeme v každém obýváku je pohovka, komoda či knihovna a konferenční stolek. Samozřejmě doplněné o televizní stolek případně minimalistickou televizní stěnou.
Dnešní nabídka nábytku je velmi flexibilní ke každému typu interiéru, a proto je vybavení celého obývacího pokoje velmi jednoduché. Není potřeba kupovat do pokoje celou stěnu, ale jen díly, které opravdu potřebujeme. Tím docílíme toho, že obývací pokoj bude praktický, vzdušný i moderní a rozhodně se v něm pak budeme cítit mnohem lépe. Díky použití nových technologií povrchových úprav je v nabídce velmi široká nabídka odstínů a překvapujících dezénů nábytku. Na první fotografii je znázorněna kolekce nazvaná Nolita. Tato kolekce je příjemná svým světlým odstínem akácie s nádechem šedé a je vhodná do tmavších interiérů. Celková cena zobrazené sestavy je fantastických 7085 Kč. Sestava je dostupná také v bílém provedení, které se stává také velmi populárním. Na druhém snímku je pak vidět televizní stěna a další prvky z kolekce Amber.

Velké množství bytů má k dispozici jednu místnost určenou jak pro pokoj obývací, tak pro jídelnu, proto výrobci ke každé kolekci nábytku do obývacího pokoje také několik prvků potřebných právě k vybavení jídelny. Společný design obývacího pokoje a jídelního stolu dodává celé místnosti harmonický vzhled.
Interiér pak může vypadat například tak, jako to vidíme na fotografii kolekce Waren. Tato je nabízena ve dvou různých odstínech „sezame dub“ a „dub flinstone“. Regál, vitrínu a komodu lze vybavit LED osvětlením, které daným dílům dodá ještě více na modernosti. Samozřejmostí, především do menších pokojů, je jídelní stůl s možností rozložení. 
 

Dětský a studentský pokoj

Při pořizování nábytku do dětského pokoje se opět vrátíme ke kolekci Infinity, která nabízí širokou škálu jednotlivých dílů kombinovatelných mezi sebou tak, jak právě potřebujete. Nesmíme zapomínat na to, že pokoj by neměl být v žádném případě zahlcen nábytkem, ale zároveň musí splňovat jisté nároky na úložné prostory či pracovní kout, a proto volíme jen ty díly, které opravdu potřebujeme.
Do pokoje jednoho dítka volíme jednoduchou postel s prostorným šuplíkem, noční stolek, šatní skříň a komodu v přírodním odstínu světlé akácie. Pakliže se z dítka stane student, nebude mu již stačit klasická postel o šířce 90 cm, proto je vhodné ji vyměnit za větší. S touto změnou je doporučeno, hlavně u dívek, vyměnit i šatní skříň, protože přeci jen teenagerky potřebují větší množství oblečení než malé holky. Samozřejmostí je i psací stůl v identickém designu. Potřebujeme-li vybavit jeden společný pokoj pro více dětí, bude asi nejlepší volbou patrová postel. Zde se nabízí postele nazvané Bibop a Ninety. Obě jsou ve stejném odstínu, jako je tomu u kolekce Infinity, proto společně vytváří harmonicky laděný dětský pokoj. Postel Ninety je navíc unikátní svou možností sestavení – lůžka mohou být klasicky pod sebou, nebo kolmo k sobě, jako je to znázorněno na fotografii.
 

Pokud preferujete jiný odstín, můžeme nabídnout kolekci nábytku nazvanou Gravity, jež je v popelavě bílém odstínu.
U této kolekce je velkou výhodou to, že schůdky, spodní lůžko i komodu lze umístit na obě strany, případně spodní lůžko umístit klasicky shodně s vrchním a komodu dát volně do prostoru. Odstín má univerzální využití a o výsledný vzhled pokoje se postarají vhodně zvolená výmalba a dekorace, především pak polep dvířek u komody. 

Ten nemusíte vybrat žádný a nechat dvířka přírodně, případně zvolit čistě holčičí v růžové či klučičí komiksový nebo pro starší děti vzor „New York“.
 

Nábytek do ložnice

Chystáte se zařizovat ložnici? Pak nezapomínejte, že ložnice je nejintimnějším pokojem v celém bytě a každý z nás v ní tráví až třetinu života. V ložnici se každopádně musíme cítit příjemně, protože kvalita spánku rozhoduje i o věcech, které si to často ani neuvědomujeme nebo nepřipouštíme. Kromě podaných výkonů v práci či doma je to i šťastný život. Když se dobře vyspíme, máme dobrou náladu a s tou jde vždy všechno lépe. 
 
Každá ložnice by měla tedy mít postel o minimální šířce lůžka 160 cm, protože i když si dnes říkáte, že se pohodlně vyspíte i na posteli o ploše 140 x 200 cm, časem vás každodenní tulení omrzí a může se stát, že velikost postele nebude stačit. Francouzský výrobce, jehož nábytek si dnes představujeme, nabízí hned několik celých kolekcí. Jednou z nich může být dnes již několikrát zmíněná Infinity, kterou zakoupíte po dílech. Mezi sestavami potom najdeme například Easy, Most, Mallow (znázorněná na předchozí fotografii) či Connect. Všechny tyto kolekce jsou plně funkční, moderní, kvalitní, praktické a za dostupnou cenu. Záleží jen na tom, co preferujete. Dostupné ceny bylo dosaženo zjednodušením designu, který se snadno vyrábí, ale přesto zůstává moderní a praktický. Navíc je u každé z nich možnost vybrat z více odstínů.
 
Návrh, který vidíte na fotografii, je z kolekce Most, kterou doporučujeme hlavně do malých pokojů, protože díky velkému množství šuplíků a polic integrovaných k posteli, pokryje potřebu úložných prostorů.
 

Kolekce Easy nabízí klasické ložnicové díly ve velmi jednoduchém stylu, ale zato hned ve čtyřech barevných provedeních. Kolekce Connect je pro změnu velmi netradiční tím, že kromě běžných dílů nábytku do ložnice, je postel doplněna o bezdrátový systém pro nabíjení mobilního telefonu i velmi nadčasové osvětlení nadstavce. Mimo tyto výhody však nabízí i volbu televizní stěny, protože dnes je čím dál častější, že se v ložnici díváme na televizi.

Koupelnový nábytek

Ať už máte koupelnu malou, či velkou, vždy potřebujete, aby byla pohodlná a útulná. Nezbytnou součástí se tak stávají police či skříňky, do kterých ukryjete potřebné věci – ručníky, čisticí prostředky či hygienické a kosmetické přípravky. Do menších koupelen doporučujeme zvolit prvky s možností zavěšení na stěnu. Minimálně skříňku pod umyvadlo se zrcadlem, věšák na ručníky a úzkou skříňku umístěnou vedle umyvadla.

Na fotografii vidíte nábytek z kolekce nazvané Rigato, která nabízí velké množství skříní různých rozměrů, dokonce i nadstavec nad toaletu či skříň pod umyvadlo i s umyvadlem. Celá kolekce je vhodná jak pro vybavení malé koupelny, tak i koupelny velké. 

Do větších prostorů se pak může umístit i pračka a k ní praktický nadstavec s policemi i košem na špinavé prádlo. To vše nám nabízí nábytek z kolekce Versus. Tato je v barevném provedení bílá – antracit, která místnosti dodá ještě více na eleganci. 

Levný nábytek může být moderní a kvalitní. Pokud zařizujete nové bydlení nebo chcete pouze obměnit některou místnost ve vaší domácnosti, podívejte se na širokou škálu, kterou nabízí Nábytek ALDO. Nabízí rovněž nábytek do pracoven, kuchyňské linky či nábytek z masivu... Pro jakékoliv informace kontaktujte zkušené prodejce. ALDO jako jediný prodejce nábytku v ČR dováží všechen nábytek vlastními vozidly zcela ZDARMA.
13.06.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444