Letošní Vánoce ve stylu noční oblohy i minimalismu

Designové výrobky pronikají do českých domácností stále častěji, a ne jinak tomu bude tyto Vánoce.

Letošní trendy odkazují k přírodě, v barvách sází na luxusně působící temně modrou a bílou v kombinaci se zlatou, hnědou i černou

To jsou také hlavní motivy tří nových řad ručně vyráběných skleněných ozdob předního tuzemského výrobce, rodinné firmy GLASSOR. Mezi výrazné prvky tohoto roku se řadí také průhledné baňky, které jsou v duchu jednotlivých vánočních kolekcí zdobeny elegantními i rozvernými motivy.

Přírodní zemité tóny, nebeský dotek, ale i minimalismus

Navrháři vánočních ozdob GLASSOR letos vytvořili tři zcela nové designové kolekce odrážející aktuální trendy pro rok 2017. Právě Vánoce jsou dobou, kdy je člověk přírodě nejblíž. Ta se stala ústředním tématem také kolekce „Zázrak přírody“. Designéři do ní zařadili dekorace v zemitých zlatohnědých odstínech, elegantně však propojené s moderní petrolejově modrou. Člověk si díky této barevné kombinaci připadá doslova jako mezi nebem a zemí. Celou přírodní atmosféru dokonale doplňují i tvary dekorací, jako jsou šišky, houby, sovy nebo ptáčci. Tento rok se však nejedná o klasicky vesele malované postavičky, ale figurkám byl také propůjčen čistý naturální zlatohnědý vzhled.


Na pozemskou kolekci navazuje naopak kolekce lehce vzdušná s názvem „Napříč hvězdnou oblohou“. Luxusní tmavě modré tóny jsou doplněny krémovou barvou slonové kosti, třpytivé zlaté hvězdné detaily pak přípomínají noční nebesa. V kolekci najdete velmi elegantně dekorované průhledné ozdoby.


Spokojeni s novou nabídkou ručně vyráběných designových ozdob budou i milovníci minimalistického a méně barevného stylu. Nová kolekce „Dotek elegance“ je inspirovaná čistým severským stylem, který je v posledních letech stálicí i u nás. Zakládá si na jednoduchosti a spojení s přírodou.


V této nové kolekci byly z barevné palety využity pouze tři základní barvy - bílá, černá a zlatá. I samotné ruční zdobení jednotlivých ozdob se nese v minimalistickém duchu, jsou využívány proužky a puntíky, některé baňky jsou zdobeny motivem kresby v černé barvě. Pokud tedy upřednostňujete umírněnou eleganci, tato kolekce je to pravé pro vás.

„Letos se s našimi novými kolekcemi snažíme přinést do českých domácností nový trend ve vánočních ozdobách, kterým je nádech luxusu, čistoty a elegance. Hlavní barvy jsou temně modrá, zlatohnědá. Ty jsou využívané v kontrastu se světlejšími barvami a průhlednými baňkami. V našich novinkách nezapomínáme ani na aktuálně oblíbený minimalistický styl inspirovaný Skandinávií. Bílé a transparentní baňky s jednoduchými zlatými a černými ornamenty jsou velmi elegantní a vidíme v nich velký letošní potenciál. Všechny nové kolekce jsou také tvarově velmi bohaté,“ popsala trendy a nové kolekce Kateřina Tichá, majitelka firmy GLASSOR, předního výrobce vánočních ozdob u nás.

Další informace o vánočních kolekcích, ozdobách a inspiracích najdete na www.glassor.cz.
02.10.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444