Léto plné barev s Radiátory Laurens

Ačkoli nejsou letní měsíce přímo spojeny s vytápěním, měli bychom se dívat dopředu. Právě teď nastala ta pravá chvíle pro řešení a plánování nových designových radiátorů do vašeho interiéru.

Radiátory Laurens se staly za dobu svého působení na trhu v České republice známé pro svůj luxusní a neobvyklý vzhled, vysokou kvalitu a v neposlední řadě především pro svůj nadstandardní zákaznický servis. Také díky široké nabídce povrchových úprav, které Laurens nabízí, je mnoho možností jak barevně sladit nový designový radiátor s interiérem.
 
Již po několikáté v řadě pro své zákazníky firma Laurens Radiátory připravila známou a oblíbenou akci “Léto plné barev”, díky které nemusí váhat nad výběrem povrchů z důvodu vyšší ceny žádný klient. Není proto nutné se omezovat pouze na standardní povrchové úpravy. Vyberte si povrch radiátoru, pomocí něhož bude váš interiér jedinečný a osobitý. 



Letošní akce “Léto plné barev” se bude vztahovat na všechny příplatkové barvy, které se uvádějí u jednotlivých radiátorů. Speciální povrchové úpravy Laurens, galvanické barvy i povrchové úpravy podle vzorníku RAL bude možné pořídit s atraktivní slevou až 50 % z ceny příplatku.
21.07.2020 | PR
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444