Less Mess Storage: Moderní hotel pro vaše věci

Mít příliš mnoho věcí a příliš málo místa je realita moderního života. Mnozí z nás se proto uchylují k levným, a často i ne zcela ideálním řešením pro jejich uložení. Skladování v takových provizorních prostorách může mít ve srovnání s profesionálními moderními skladovacími službami značné nevýhody, což často vede k nepříjemným zkušenostem. Co s tím? Odpovědí může být mezinárodní společnost Less Mess Storage, která poskytuje své služby i v ČR.

Společnost Less Mess Storage aktuálně provozuje celkem patnáct samoobslužných skladů, přičemž 12 se nachází v Polsku a 3 můžete najít u nás, a to konkrétně v Praze. Firma nabízí svým zákazníkům skladování osobních či firemních věcí za velmi fexibilních podmínek a v nejvyšším možném standardu.

Úložné prostory všech tvarů a velikostí

Společnost Less Mess Storage z dlouholetých zkušeností ví, že pokud jde o efektivní a bezpečné skladování osobních věcí či zboží, neexistuje žádný univerzální klíč. Z toho důvodu nabízí svým klientům skladovací kóje různých velikostí, od Mini jednotek o velikosti 0,5-1 m² až po Extra velké prostory o velikosti 30 m² a více.

„Rádi pomůžeme našim zákazníkům určit velikost potřebné kóje. Chápeme, že pokud si naši klienti pronajmou příliš mnoho prostoru, nebo naopak příliš málo, nebudou spokojeni. Takže se staráme o to, aby zákazníci byli s vybranou velikostí spokojeni. Vždy mají možnost se přestěhovat do větší nebo menší kóje v rámci jednoho našeho skladu,“ vysvětluje Ondřej Šubrt, Operations Manager v Less Mess pro Česko.


Díky této široké nabídce ve spojení s doplňkovými službami, jakými jsou například instalace skladovacích polic uvnitř kóje, prodej obalového materiálu (krabic, bublinkové folie, lepenky), půjčení dodávky či skartace dokumentů, jsou vysoké standardy péče o klienty zajímavým řešením jak pro soukromé zákazníky, tak i celé firmy.

Jak už bylo řečeno, Less Mess má v současné chvíli tři české (pražské) provozovny, které jsou na Pankráci (Praha 4), v Argentinské ulici (Praha 7) a na Evropské (Praha 6). Ve výstavbě je také nejmodernější skladovací areál v Holešovicích, který brzy poskytne zákazníkům k výběru ještě více skladovacích kójí. 

Kvalita úschovy na prvním místě

Není to jen široká škála možností skladovacích kójí, která odlišuje Less Mess Storage od konkurence. Tato firma si je vědoma, že uchování cenných předmětů je také o zajištění optimálních vnitřních podmínek.

„Levnější řešení často znamenají uskladnění zboží v nějakém starém sklepě nebo garáži s nulovou či mizernou cirkulací vzduchu, kde se vaše věci mohou snadno poškodit. To není případ Less Mess,“ vysvětluje dále Ondřej Šubrt. „Kvalita vzduchu v našich skladech je řízena tak, aby nedocházelo k vytváření nadměrné vlhkosti, přičemž teploty jsou udržovány v rámci stanovených limitů. Housle od Stradivariho bych také nedal do kontejneru nebo starého sklepa, který dříve sloužil k uskladnění brambor.“

Bezpečnost provozoven Less Mess předurčují jeho prostory ke skladování všeho druhu cenného zboží. Jedinými zakázanými položkami jsou předměty rychle podléhající zkáze, nebo zvířata a rostliny, jejichž úschova je upravena zvláštní legislativou. Dále sem spadají výbušniny nebo hořlavé, toxické a žíravé látky, nelegálně vlastněné předměty a střelné zbraně. Pokročilé bezpečnostní systémy ve společnosti Less Mess využívají moderní technologie, které zajišťují, že k uskladněnému zboží mají přístup pouze oprávnění majitelé.

Zákazníci Less Mess mají nepřetržitý přístup ke své skladovací kóji. Systém zahrnující osobní PIN kódy, kamerové systémy či alarmy u jednotlivých kójí umožňují snadno určit, kdo a kdy se v budově nacházel. Jednotlivé skladovací jednotky jsou navíc fyzicky zabezpečeny osobními visacími zámky, které v Less Mess buď přímo koupíte, nebo si donesete své vlastní.

„Naše služby zahrnují také prodej kartonových krabic pro pohodlnější skladování a přepravu. Můžeme zajistit i stěhování nebo vám půjčit dodávku. Poskytujeme i další služby; můžeme za vás třeba přijmout balíčky, abyste nemuseli čekat doma na příjezd kurýra. Vaši zásilku pak můžeme vložit přímo do vaší skladovací jednotky, pokud nám dáte povolení ke vstupu. Kóji si můžete pronajmout třeba jen na sedm dní, i když průměrná doba pronájmu u našich klientů je několik měsíců. To většinou nelze porovnávat s pronájmem garáže, malého bytu nebo kanceláře, což vyžaduje mnohem více papírování. U nás je proces pronájmu jasný a snadný a prostor máte přesně na tak dlouho, jak potřebujete,“ doplňuje Ondřej.

 

Less Mess, Less Stress – říká heslo společnosti a dělá všechno pro to, abyste se skutečně nemuseli ničeho obávat.


Zaujala vás tato nabídka? Potřebujete cokoliv uskladnit a zklamaly vás ostatní služby? Pak není nic jednoduššího, než se podívat na nabídku této společnosti a zjistit, zda plní opravdu to, co prezentuje. 
22.09.2023 | PR
  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444