Lehká střecha za letní cenu

Téměř deset procent z celkové ceny mohou v letních měsících ušetřit ti, kteří se rozhodnou pro novou střechu z pozinkované švédské oceli od firmy Lindab. Od 1. června až do vyprodání zásob, nejméně však 3 měsíce firma nabízí profilované taškové tabule LindabTopline za zvýhodněnou cenu 249,- Kč/m2 bez DPH. U domu se střechou 300 m2 tak můžete ušetřit téměř 9000,- Kč. Sleva platí výhradně na dva nejprodávanější odstíny hnědou a cihlově červenou s povrchovou úpravou Polyester.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Krytina Lindab Topline je profilována do tvaru klasických tašek, s bezkonkurenčně nejvyšším profilem vlny na trhu a to 42 mm, takže je jen těžko k rozeznání od taškové střechy, přitom dosahuje prakticky desetinu její hmotnosti. Takový váhový rozdíl je zvlášť důležitý při rekonstrukcích nebo u dřevostaveb. Krytina se lisuje se z nekonečného pásu plechu o šířce 1 m, což umožňuje vyrobit tabuli přesně na rozměr vašeho krovu, navíc plechovou tašku lze montovat na nízké sklony již od 14°. Svůj dům budete mít pod střechou během několika dní, bez odpadu a průběžného zakrývání.

19 barev pro váš dům


Barevná povrchová úprava z Polyesteru nebo HB Polyesteru nejen chrání ocelové jádro před korozí, ale také krytině dodává na atraktivitě z hlediska možnosti kombinování barev střechy s fasádou, okapy atd. Odvážné i tradiční barevné kombinace si můžete vyzkoušet na stránkách www.okapyprovas.cz nebo www.lindab.cz, kde také naleznete kontakty na nejbližšího prodejce v okolí vaší stavby.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Výhody taškové tabule Lindab Topline:

Životnost 40-60 let se zárukou 15 let
19 barevných odstínů v lesklé i matné úpravě
Nízká hmotnost – 5 kg/ m2
Výška vlny 42 mm
Bezpečností dvojitá vodní drážka pro odvod vody
Rychlá montáž, která trvá jen několik dní
Vhodná pro dřevostavby i starší objekty
Ušetříte čas i peníze na laťování
Rychlá dodávka a profesionální servis
16.07.2008 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444