Laurens již brzy otevře nové radiátorové studio v Brně

Společnost Laurens – specialista na designové a zároveň technicky inovativní radiátory, již velmi brzy otevře další zcela nové radiátorové studio, a to na území města Brna! Na co se můžete těšit?

Nezávazně a v pohodlí!
Nové studio je určeno pro všechny, kdo chtějí najít efektivní způsob topení pro svou domácnost. V nové vzorkové prodejně Laurens si budete moci pěkně v klidu a za asistence odborníka prohlédnout většinu radiátorů Laurens a vybrat si to správné řešení pro váš domov…

Cílem nového radiátorového studia bude usnadnit výběr radiátorů a současně poskytnout i rady z oblasti interiérového designu se zaměřením na vytápění. To vše samozřejmě zdarma a bez jakýchkoliv závazků, v příjemném prostředí a samozřejmě i s občerstvením!

Výběr modelů vás překvapí
Designové radiátory představují efektivní způsob, jak v domácnostech ale i jiných prostorách topit a navíc vyplňovat prostory určené pro radiátory pěkným designovým prvkem, za který se nemusíte stydět.

Společnost Laurens toto dobře ví, a proto v jejich nabídce najdete širokou škálu různě dekorovaných radiátorů či otopných těles. Najdete u nich designové bytové radiátory, litinové radiátory v retro stylu, ocelové radiátory z vinutých trubek, ocelové článkové radiátory, praktické koupelnové radiátory a řadu dalších. Záleží je na vás, které si vyberte.

Nové studio bude mít své sídlo na adrese - Bubeníčkova 562/16, 615 00 Brno-Židenice. Přímo naproti radiátorovému studiu je podél silnice dobré parkování (popř. lze využít parkoviště u Kauflandu či parkování v přilehlých vedlejších ulicích Václavkova -> Myslbekova -> Gebauerova vše v dosahu max. 300m od prodejny). Zastávka hromadné dopravy Kuldova (tram. č. 2,3) je pouhých 200m od prodejny.

Mapu studia naleznete na mapách Google ZDE.

Více informací a kompletní nabídku radiátorů Laurens najdete na www.laurens.cz.

 

     

28.05.2012
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444