Lampičky, které si zamilujete

Hledáte svítidla pro nový nebo rekonstruovaný interiér? V e-shopu Rozsviť si nakoupíte vždy kvalitní výrobky za dobré ceny, tentokrát ale ještě výhodněji. Po celý listopad zde platí akce, v níž získáte každé třetí svítidlo zdarma.

Současný světelný design se ubírá mílovými kroky vpřed. Moderní technologie nabízí v oblasti osvětlení nejrůznějších interiérů nevyčerpatelné možnosti. Designéři pracují se světlem nejen jako s nástrojem, jehož účelem je maximální světelný komfort odvíjející se od konkrétních potřeb a činností uživatelů interiéru, ale také jako s jedním ze samostatných stylotvorných prvků, s jehož pomocí lze vytvořit originální a příjemnou atmosféru.

Jako všechny bytové doplňky, také v osvětlení se uplatňují módní trendy. Jedním z posledních jsou designové lampičky nejrůznějších tvarů a barev, které přispějí k příjemné atmosféře v každém interiéru. Znáte-li vkus a potřeby svých blízkých, jsou vhodné i jako originální vánoční dárek. K takovým atraktivním stolním svítidlům patří například žhavé novinky z nabídky firmy KOJI lights. Jedná se o lampičky, které využívají LED technologii a uživateli nabízí dokonalý světelný komfort. Zajistí výkonné svícení při práci i zábavě s maximální úsporou energie i příjemné a pohodu vytvářející světlo pro chvíle odpočinku.

Tyto lampičky jsou ovládané komfortním dotykovým spínáním pracujícím v různých teplotních barevných spektrech od studené po teplou bílou. Jsou navíc vybaveny praktickým USB portem pro dobíjení mobilních telefonů a tabletů. Součástí některých typů je i přehledný digitální display zobrazující údaje jako čas, datum, den, budík a teplotu. Lampičky jsou maximálně variabilní a poslouží výborně jak pro práci tak pro zábavu i jako nepřímé osvětlení místnosti nebo pro intimní čtení v ložnici. Světlo zajišťují výkonné značkové LED čipy s dlouhou životností (až 30.000hod.) a maximální úsporou elektrické energie (až 90%).

Každé třetí svítidlo zdarma

Právě takové lampičky, nejrůznější LED stolní lampy a svítidla si můžete pohodlně vyzkoušet a také zakoupit ve světelných studiích KOJI lights v Protivíně a Jihlavě, kde vám světelní poradci od pondělí do neděle poradí s výběrem toho správného svítidla do interiéru nebo exteriéru.

Chystáte se nakupovat dárky nebo zařizujete  dům, byt či vybavujete provozovnu svítidly? Chcete nakoupit kvalitní svítidla a výrazně ušetřit?  Navštivte světelná studia KOJI nebo pohodlně nakupujte na  e-shopu  www.rozsvitsi.cz, kde můžete právě nyní využít akce“ Každé 3. svítidlo zdarma“.

Čím více nakoupíte – tím více ušetříte

Nakoupit na www.rozsvitsi.cz se vyplatí. Pokud koupíte 3 svítidla, získáte 1 svítidlo zdarma, pokud koupíte 6 svítidel, máte 2 svítidla zdarma a pokud si například vyberete 30 svítidel, tak zaplatíte pouze 20  a 10 jich za vás zaplatí prodávající. Navíc při nákupu nad 2 000 Kč vám doručí svítidla po celé ČR zdarma.

Pokud jste se rozhodli doma nebo ve firmě vyměnit klasické žárovky za úspornější LEDky, neváhejte využít akce „4+1 LED žárovka zdarma“. V nabídce jsou kvalitní LED žárovky a LED svítidla se zárukou 4 roky.

Návrhy osvětlení pro váš dům zdarma

Pokud si nebudete vědět se správným výběrem osvětlení rady, neváhejte zdarma využít služeb světelných designérů firmy KOJI, kteří navrhnou osvětlení bytu, domu, zahrady, kanceláře či provozovny a pomohou vám vybrat nová svítidla tak, aby byla designová i účelová a splňovala také vaše cenové představy.  Stačí vzít plány a navštívit světelná studia KOJI v Protivíně, Praze a Jihlavě.
08.11.2013 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • ROZSVIŤSI.CZ

    E-shop, světelné studio a světelní designéři, kteří jsou připraveni Vám navrhnout to pravé osvětlení pro Váš dům, byt, zahradu nebo provozovnu 7 dní v týdnu. K dispozici máme své vlastní moderní světelné studio a nabízíme více jak 20 000 druhů svítidel a dekorací do bytu. Pokud jste ve fázi, kdy stavíte, vybavujete nebo rekonstruujete – inspirujte se našimi realizacemi.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444