LAURENS představuje nové patinované povrchy na litinových radiátorech ArtDeco

Na veletrhu For Habitat 2014 jsme s kamerou navštívili výstavní stánek společnosti Laurens Czech Republic spol. s.r.o., abychom se blíže seznámili s designovými radiátory a nechali si představit novinky.

ArtDeco jako symbol stylu glamour
Litinové radiátory ArtDeco jsou vyráběny zcela novým technologickým procesem. Jejich důmyslný reliéf působí velice exkluzivně a nyní jsou nově k dostání v povrchové úpravě černá nebo strříbrná patina. Proces lakování vyvinula společnost LAURENS díky zkušebním nátěrům, které posloužily pro výběr nejlepší a nejkvalitnější varianty. Povrchová úprava patinováním je prováděna ručně, každý kus litinového radiátoru může být proto považován za originál. 
 
Vzorový litinový retro radiátor ArtDeco byl dokonce vybrán do expozice Scéna – Inspirace & Trendy 2014 na veletrhu For Habitat. Expozice představila několik designových směrů a návštěvníkům přiblížila atmosféru světových veletrhů.  Radiátor ArtDeco byl vybrán do sekce Glamour, aby působivě doplnil výstavní interiér. 
bydlinekPodívejte se na videoreportáž a seznamte se se všemi aktuálními novinkami společnosti LAURENS. 
28.03.2014 | Jana Koenigová
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444