Kvarteto jarních veletrhů bydlení ABF zahájí sezónu

S novým rokem pomalu přichází i další sezóna veletrhů o bydlení.  Na začátku jara se můžete těšit na oblíbené kvarteto FOR HABITAT, FOR FURNITURE, FOR GARDEN a FOR OFFICE, jehož společným tématem bude bydlení, rekonstrukce a zahrada. Veletrhy proběhnou ve dnech 19.3. - 22.3.2015.

Ze zajímavostí veletrhu FOR FURNITURE můžeme uvést novou kolekci ověnčenou hned několika oceněními za design -  LaVista Collection, kterou představí český výrobce, firma  Jelínek. Součástí veletrhů se stala přehlídka interiérového designu DESIGN SHAKER, která se letos představí ve zcela novém formátu, jež dá prostor českým výrobcům, ale i renomovaným zahraničním značkám. Nebudou chybět ani taková jména jako jsou Jan Plecháč a Henry Wielgus, kteří se již etablovali svými produkty a svou prací na mezinárodní designérskou scénu.



Na veletrhu FOR HABITAT, který je zaměřen na stavbu, rekonstrukce a bazény, uvidíte řadu vzorových expozicí a inovativních stavebních prvků.

FOR GARDEN je jediným uceleným veletrhem zahrad a jejich vybavením v ČR. Již nyní je přihlášena řada předních výrobců a prodejců zahradního nábytku a grilů, zahradních center a dodavatelů exteriérových stavebních prvků.


Čtveřici pak doplní FOR OFFICE,  odborný veletrh zaměřený na kancelářské a komerční prostory.  Na veletrhu uvidíte v české premiéře novinku od německého designéra Martina Ballendata. Kombinace židle, houpacího křesla a sedla s opěradlem v poutavém designu se pohybuje na hranici mezi retro a moderním stylem.

Sledujte s námi aktuality z příprav, tipy na vystavovatele a jejich novinky na www.forfurniture.cz.
18.02.2015
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444