Kvalitní revitalizaci provede pouze zkušená a prověřená společnost

Pro revitalizaci se rozhodují majitelé takových staveb, které nevyhovují současným požadavkům na bydlení. Najít však spolehlivou firmu, která se kompletně postará o realizaci - od projektové dokumentace až po finální stavební úpravy - není snadné. Obraťte se na prověřené odborníky v oboru, společnost IZOLTECHNIK CZECH s.r.o.

Společnost IZOLTECHNIK CZECH s.r.o. se v oboru revitalizací bytových a občanských staveb pohybuje již od roku 1996. Na základě dlouholetých zkušeností může poskytnout kompletní servis i poradenství, profesionálně provedené stavební práce a dokonce i zajistit vyřízení bankovního úvěru. V současné době patří tato společnost mezi významné dodavatele stavebních prací v oblasti revitalizací bytového fondu ve Středočeském kraji, Praze i Jihočeském kraji.
 

Cíl: Zvýšit kvalitu a standard bydlení

Revitalizací dosáhneme komplexního obnovení stavby. Proces nezahrnuje pouze výměnu stávajících nevyhovujících částí konstrukcí (okna, dveře, parapety apod), ale především snížení provozních nákladů domu a zajištění lepších podmínek pro bydlení. Kvalitně odvedenou revitalizací navíc získáte tepelnou pohodu i dostatečnou zvukovou izolaci.

Pokud se majitel stavby rozhodne pro revitalizaci, je vhodné provést jednotlivé činnosti současně. Takový postup je finančně i provozně maximálně efektivní. Další krok pak směřuje k výběru vhodného dodavatele, který disponuje dostatečnými referencemi a kvalitními odborníky v řemeslných profesích.



Izoltechnik provádí revitalizace a zateplování panelových a zděných bytových domů, dále všech občanských staveb, jako jsou školy, školky, jídelny apod. Během jednoho roku společnost zrekonstruuje až 60 budov v Jihočeském a Středočeském kraji, včetně Prahy. 
 

V rámci revitalizace se firma IZOLTECHNIK zaměřuje především na:  

  • zajištění zpracování energetického hodnocení objektu – Energetický audit, PENB,
  • zajištění zpracování projektové dokumentace pro stavební povolení,
  • inženýrskou činnost spočívající v zajištění administrace podání žádosti o dotační tituly, ohlášení stavby příp. stavebního povolení, záboru veřejného prostranství, posudku o hnízdění rorýse obecného, apod.,
  • zajištění statických poruch na domu,
  • zateplení obvodového pláště,
  • novou hydroizolaci střešního pláště včetně zateplení,
  • sanaci nosných systémů, balkonů a lodžií, výměnu otvorových výplní – oken, balkónových dveří, vchodových dveří, výměnu ocelových balkónů nebo přístavbu lodžií, 
  • dodávku a montáž plastových či hliníkových oken, dveří a portálů,
  • úpravu či rekonstrukci ústředního vytápění,
  • opravu či rekonstrukci kanalizačních, vodovodních a plynovodních rozvodů,
  • rekonstrukci nebo výstavbu nových výtahů,
  • rekonstrukci společných prostor - sklepy, schodiště, vstupní portály, elektroinstalace, apod.

 

Využijte dotační programy

Společnost Izoltechnik objednatelům poskytuje také finanční poradenství a vyřízení bankovního úvěru s výhodnou úrokovou sazbou s fixací až 20 let dle potřeb investora.

Přesvědčte se o zkušenostech sami, prohlédněte si reference.
29.09.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • IZOLTECHNIK CZECH s.r.o.

    Specialista na revitalizace nejen panelových a zděných domů, ale i ostatních bytových a občanských staveb. V současné době je společnost významným dodavatelem stavebních prací v oblasti revitalizací bytového fondu v Praze, Středočeském a Jihočeském kraji.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444