Kvalitní povlečení s vlastním designovým návrhem

Znáte lepší pocit než ulehnout po dlouhém a vyčerpávajícím dni do čerstvě povlečené postele? Na kvalitním spánku se podílí nejen prostředí, důkladně vyvětraná místnost, klid, vaše psychická pohoda, ale i kvalita a druh ložního prádla.

Jak si kdo ustele, tak si lehne
Z vlastní zkušenosti jistě víte, že sedačka u televize nikdy neposkytne tolik potřebný odpočinek jako pohodlná postel v ložnici. Rozdíl poznáme i mezi obyčejnou dekou a voňavými, vyvětranými peřinami. Spánek je chvíle, která patří jen nám. Záleží proto pouze na nás, jaké prostředí si připravíme a jak odpočatí se ráno budeme probouzet.
Chvála prvotřídní bavlně
Volba materiálu ložního povlečení je čistě subjektivní záležitost. Jedno je ale jisté, kvalita materiálu jde napříč všemi možnými módními trendy. Prvotřídní jakostí a jedinečným designem se vyznačuje povlečení, které má v České republice už 17letou a v Evropě více než 30letou tradici. Pokud upřednostňujete bavlnu pro její savost a prodyšnost, jistě si vyberete z luxusního ložního prádla Stella, pro které je používána prvotřídní Mako-bavlna. Jedná se o egyptskou, čistou, česanou bavlnu, která je nabízena buď v pletené Mako-Jersey, nebo tkané Mako-Satén úpravě. Saténové povlečení je velmi jemné a hebké na dotek a oceníte jej především pro snadnou údržbu, protože se nemusí žehlit. 

Dlouhovlákenná, ručně sbíraná bavlna nejvyšší třídy dodává povlečení Stella ty nejlepší vlastnosti. Povlečení si zachovává nádherný vzhled, tvarovou stálost a vysokou kvalitu, díky které budete spát doslova jako v bavlnce. Povlečení je navíc opatřeno praktickým zipem, na který se vztahuje dlouhodobá záruka. Je všitý s překrytím, a proto se nezničí při praní. 
Nejnovější kolekce luxusního povlečení
Společnost Stella Ateliers nabízí množství kolekcí ložního prádla, ze kterých si vybere každý podle svého věku i požadavků. Podívejte se na nejnovější nabídku.
 
Originální povlečení Stella inovation doplňuje nabídku o vzory určené dětem a mladistvým.
 
Kolekce, která si hýčká malé zákazníky již od postýlky. Povlečení je vyrobeno ze stoprocentní, čisté, česané Mako-bavlny a vašemu miminku přinese  to nejlepší pohodlí při odpočinku.

CB BAUER
Kolekce CB Bauer nabízí kvalitní výrobky značky Curt Bauer. Výrobky se vyznačují luxusním a nadčasovým designem a specifickými materiály, mezi které patří damašky ze stoprocentní Mako-bavlny, brokáty v žakárových vazbách, ale i přírodní len. Značka Curt Bauer má v textilní výrobě tradici již 125 let a více jak 10 let společnost dosahuje jakostní kvality ISO 9001 a splňuje označení ekologicky šetrných textilií Öko–Tex Standart 100.
Přikrývky, plédy a polštáře
Kromě luxusního povlečení nabízí společnost Stella Ateliers také přikrývky z dutého vlákna nebo z přírodní ovčí vlny slovenského výrobce Vabal. Od švýcarské firmy Winter creation jsou k dispozici plédy, polštářky, předložky a taburety z umělých kožešin, které se vyrábějí v limitovaných edicích. Tyto produkty vhodně doplní moderní i klasický interiér.  

Staňte se návrhářem a proměňte svoji ložnici v ateliér
Schází vám v nabízených kolekcí to pravé? Sháníte opravdu jedinečný vánoční dárek? Společnost Stella Ateliers nabízí jedinečnou možnost vytvořit si povlečení s vlastní fotografií nebo s motivem či designem podle zákazníkova vlastního návrhu.

Pro zájemce jsou připraveny dvě šablony, do kterých stačí vložit fotografii. Rázem tak získáte originální ložní prádlo, kterým můžete obdarovat své blízké. Jedná se o motivy Wanted a News. Pokud vám šablony nebudou vyhovovat, využijte možnosti individuálního potisku celého povlečení vlastním motivem.
Soutěž o nejlepší designový návrh 
V rámci příležitosti navrhnout vlastní design povlečení společnost Stella Ateliers vyhlásila soutěž o design roku.

Navrhněte design, který by se vám líbil na ložním prádle, a můžete vyhrát 20 000,- Kč. Design, který získá nejvíce hlasů, bude použit do kolekce Stella inovation pro rok 2014/2015 a autor návrhu získá výhru. 

Více informací se dozvíte na internetových stránkách http://www.stella-ateliers.cz/soutez-o-design-roku-2014. 
22.11.2013 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Povlečení Stella Ateliers s.r.o.

    Každý z nás stráví téměř třetinu života v posteli. Dopřejte si k zaslouženému odpočinku luxusní povlečení, které je vyrobeno z bavlněné suroviny té nejvyšší kvality dostupné na trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444