Kvalitní postele a matrace za dobrou cenu

Ráno vstáváte rozlámaní, bez energie a chuti do nového dne? Zamyslete se nad životním stylem, jídelníčkem, prostředím, ve kterém spíte, a také nad kvalitou postele a matrace.

Připravte si místnost

Základem zdravého spaní je vymezená místnost - ložnice. Zapomeňte na přespávání v obývacím pokoji, protože se vám už v noci nechce stěhovat do ložnice. A pokud opravdu musíte mít v ložnici televizi, pokuste se dívat jen na vybrané pořady a nikdy u televize neusínejte. Ložnici pravidelně větrejte, nenechte se rozptylovat pouličními světly a mobil umístěte hodně daleko…
 

Investujte do kvalitní a pěkné postele

Postel by se nám měla líbit. Díky široké nabídce na trhu si můžete postel vybrat v té pravé barvě, dekoru i velikosti. Dbejte také na dostatečnou pevnost postele. Její rám musí umožnit jednoduché a bezpečné vložení roštu. Při výběru roštu je praktické sledovat možnost volitelné výšky roštu, abyste bez omezení mohli použít jakoukoliv matraci.

Prohlédněte si nabídku specializovaného prodejce Matrace Webstr, kde najdete kvalitní postele z masivního bukového a dubového dřeva.

Hledejte matraci, která vám sedne

Najít matraci, na které se vám bude dobře spát, nemusí být celoživotní úkol. Stačí nekupovat každou matraci bez rozmyslu.

Lámete si hlavu s výběrem rozměru? K nejběžnějším rozměrům pro jednolůžko patří matrace 90x200, pro dvojlůžko pak matrace 180x200. V době, kdy si stále častěji necháváme vyrábět různě veliké postele na zakázku, budeme také potřebovat matrace speciálních rozměrů. Pak žádejte matrace na míru, které přesně padnou do vaší postele.

Ne každý si může dovolit luxusní vysoké matrace, a tak brouzdá po internetu, aby našel matraci za nižší cenu, avšak s dostatečnou kvalitou. Prodejce Matrace Webstr dokáže zákazníkům vyhovět. Doporučujeme si prohlédnout matrace za hubičku, které pořídíte v základní ceně do 2 500 Kč s DPH a s dopravou zdarma po celé ČR.

Prodejce pravidelně přichází se speciálními akcemi, které je užitečné sledovat. Využít například můžete výhodné koupě setu matrace 1+1 nebo každý den aktualizované slevy – matrace akce.
17.10.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Matrace WEBSTR

    Matrace WEBSTR – vše pro zdravý spánek. Specializujeme se na matrace jak luxusní, tak i levné či zdravotní. Dokážeme ve velmi krátkých lhůtách vyrobit a dodat matrace na míru. Dále nabízíme lamelové rošty, postele, atd. Doprava po ČR až do domu zdarma.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444