Kvalitní markýza poskytne funkční i stylovou ochranu

Hledáte vhodné venkovní zastínění pro zimní zahradu, pergolu nebo třeba verandu? Kvalitní markýzy vás ochrání nejen před nepřízní počasí, mohou vám dokonce pomoci ušetřit.

Možnost posezení na vlastní terase či verandě je stále lákavější. Stává se z něj totiž tolik potřebná oáza klidu a odpočinku, kterou každý z nás nutně potřebuje.

Abychom zde však mohli trávit co nejvíce času, je třeba se porozhlédnout po vhodné markýze, která nás spolehlivě ochrání před slunečními paprsky i dalšími rozmary počasí a zároveň bude plně vyhovovat dispozicím našeho domu. A je skutečně z čeho vybírat. 

Markýzy MHZ

Markýzy MHZ maximálně ochrání před teplem a slunečním zářením, díky tomu vám zajistí příjemné klima i pohodlí. Jako kloubové markýzy s rameny, okenní nebo fasádní provádějí prvotřídní práci vizuálně a technicky, a to i ve velkém měřítku. 

V kolekci MHZ najdete přes 140 různých barevných a textilních variant. U látek je možné volit z různých struktur i barev, povrch každé z nich má schopnost odpuzovat nečistoty a vodu. 
Markýzy jsou vyrobeny na míru a zpracovávají se pomocí vysoce kvalitního šicího vlákna odolného vůči UV záření nebo za pomoci inovativní technologie svařování. Jejich provoz může být manuální či elektrický. 

Každou markýzu je jednoduše možné přizpůsobit požadavkům zákazníka.

 

Okenní a fasádní svislá markýza zip 2.0

Německá firma MHZ představila novou generaci okenních a fasádních svislých markýz. Kubický design jim dodává jednoduchý a zároveň exkluzivní charakter, takže se diskrétně mísí s jakýmkoli designem fasády.

Textilní ochrana proti slunci je k dispozici ve dvou velikostech kazety. Kromě toho existuje boční stínění s kazetami o velikosti 110 a 150 mm, díky nimž lze zastínit plochu o velikosti až 20 m². Použité technické látky, u kterých je možné vybírat z různých barev i stupňů průhlednosti, se snadno udržují a jsou schopny filtrovat více než 85 % sluneční energie. Díky tomu mají pozitivní dopad na energetickou účinnost vaší budovy.

Patentovaný systém lišt umožňuje jednotné chování při navíjení, a zaručuje tak optimálně estetický vzhled látky. U zip 2.0 jsou zvlněné látky markýzy věcí minulosti. To přispívá k dlouhověkosti látky.



Kazetové markýzy MHZ

Chytré a stylové kazetové markýzy MHZ mají moderní design a dokonale ladí s jakýmkoli stylem architektury. Kazeta chrání markýzu před vlhkostí a nečistotami kdykoli během roku. Pro vynikající nasazení látek je kazetová markýza opatřena rameny s nízkou hlučností.

Kvalitní design markýz se vyznačuje také výběrem použitých materiálů. Vytlačovaný a extrudovaný hliník se používá k výrobě každého profilu a stejně tomu je i u upevňovacích držáků, které jsou zcela odolné vůči korozi. 

Kazetová markýza ART 02

Tímto typem markýzy bez problému zastíníte i opravdu velké plochy. Její rozpětí dosahuje velikosti 7 x 4 metry, a to za pomocí pouze dvou kloubových ramen s konzolemi. Zvláště široká velikost látky navíc podporuje velké stínění prostoru.

Kazetová markýza ART 02 nejen spolehlivě ochrání před slunečními paprsky, ale s jasným a funkčním designem navíc dokonale zapadne do moderního prostředí.

Kazetové markýzy z kolekce ART můžete navíc doplnit některými zajímavými doplňky, které učiní váš čas strávený na verandě či terase ještě příjemnějším. Jedná se například o LED pásek pro osvětlení venkovní plochy, který je integrován do vysoce kvalitního plastového krytu.

04.08.2021 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Dřevoterm, s.r.o. - Stínicí technika PAVON

    Jsme přední český výrobce stínicí techniky značky PAVON s tradicí již od roku 1889. Vyrábíme rolety , roletožaluzie den a noc , skládané rolety plisé , japonské stěny , rolety pro střešní okna , římské rolety , vertikální žaluzie , sítě proti hmyzu , mechanické i motorové clony pro dopravní prostředky a další. K roletám nabízíme mnoho doplňků a příslušenství, včetně automatizace . Pečlivě dbáme na kvalitu používaných materiálů a zpracování, proto vám naše produkty budou spolehlivě sloužit mnoho let.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444