Kvalitní káva v pohodlí domova

Kvalitní kávu si nemusíte dopřávat jenom v oblíbené kavárně. Vykouzlit si ji můžete i v pohodlí svého domova, a to mnohem snáz, než si dokážete představit. Pomocníkem vám bude vhodný kávovar, který dokáže vyrobit kvalitní espresso rychle, jednoduše a bez zásahu profesionálního baristy. Kávovar značky Orava se stane novým členem rodiny.

Těžká volba

Vybrat ten spravý přístroj však představuje pořádnou alchymii i pro zkušené kávomilce. Záleží totiž na celé řadě faktorů, které rozhodují o správné volbě. Vaší chutí počínaje a vašimi časovými možnostmi konče. Vyplatí se pohlídat si pár základních vlastností, které by měl tento šikovný pomocník mít.

K těm stěžejním, které byste rozhodně opomenout neměli, patří tlak kávovaru. Právě ten totiž dělá espresso espressem. Přístroj by měl být schopen vyvinout alespoň 15 barů, avšak toužíte-li po intenzivnější chuti a bohatší našlehané krémové pěně, pak sáhněte po takovém, který disponuje tlakem vyšším. Všímejte si také univerzálnosti přístroje, ne vždy je totiž dostatek času na mletí kávy, a tak se hodí, když můžete použít kávové polštářky či kapsle. Vykouzlete si voňavý horký nápoj v pohodlí vašeho domova a vychutnejte si ho s rodinou či přáteli, kdykoli se vám zamane!


Pákový kávovar značky Orava vás nadchne především svým nadčasovým designem, který se snoubí s jednoduchostí, elegancí a provozním tlakem 20 barů. Překvapí také svým opravdu tichým chodem. Jeho velkou výhodou je unikátní funkce 3v1, díky níž můžete připravit nápoj z mleté kávy, kávových kapslí nebo kávových PODů, které obsahují porcovanou kávu. Jednoduše se stane neodmyslitelnou součástí vánočních svátků a celého nadcházejícího roku.

Základní parametry kávovaru Orava ES-250K:
  • Napájení 230V – 50Hz, 1400W
  • Provozní tlak 20 bar
  • Odnímatelná nádoba na vodu o objemu 1,4 l
  • Vyjímatelná odkapávací mřížka
  • Tepelná pojistka proti přehřátí
  • Náplně – mletá káva, POD polštářky, kapsle
20.12.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444