Kvalitní design, nábytek, doplňky, dárky a festival kávy

Foto: BYDLENÍ.CZ

Foto: BYDLENÍ.CZ

Blíží se veletrhy Tendence, Bonexpo a Cofex

Tendence, veletrh interiéru a designu přivítá v rámci letošního již 14. ročníku další světové značky ve dnech 10. – 13. 9. 2009 v areálu PVA Letňany. Již tradičně se zde budou prezentovat přední firmy s nábytkem, textilem, tapetami a interiérovými doplňky do celého domu.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: BYDLENÍ.CZ

Pozornost si zaslouží také rozsáhlý doprovodný program veletrhu – kromě klasických soutěží Okno v interiéru, Prostřený stůl, In light a top design by měl v jeho rámci proběhnout pokus o pokoření rekordu, ten spočívá ve výrobě co největšího kusu nábytku. Další novinkou je projekt Exotická ložnice, chybět samozřejmě nebude program pro odbornou veřejnost.

Pestrá bude letošní účast firem v sekci nábytku. Mezi novými vystavovateli se objeví např. společnost Astin, výrobce kvalitních vestavěných skříní, Belterra, Aglas – dovozce designového nábytku z Anglie a mnoho dalších. Již tradičně se budou prezentovat přední firmy s bytovými doplňky a inspirativní jistě bude návštěva oddělení bytového textilu, které ve svých expozicích nabídne kromě klasického sortimentu bytového textilu a koberců také tapety nebo krby. Poslední sekcí v hale č. 1 bude osvětlení, kde se bude prezentovat řada špičkových firem.
Foto: www.cofex.eu

Foto: BYDLENÍ.CZ

Souběžně s veletrhem Tendence bude probíhat veletrh kávy - prezentace vybavení pro její přípravu a festival kávy s názvem COFEX - a první ročník mezinárodního veletrhu dárků, hodinek a klenotů BONEXPO. I pro tento veletrh se připravuje bohatý doprovodný program, na kterém se bude podílet paní Radka Křivánková, majitelka firmy na ozdobné balení dárků, autorka knih o balení dárků a dvojnásobná rekordmanka zapsaná v Guinnessově knize rekordů.

Více na: www.tendence.eu, www.cofex.eu, www.bonexpo.cz
27.08.2009 | tz
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444