Kvalita, elegance, nádech luxusu - to je kožená sedačka

Společnost FINNPRO spol. s r.o. se specializuje na prodej luxusního koženého sedacího nábytku, konferenčních stolků a doplňků od světoznámých dodavatelů.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
V průběhu svého desetiletého působení na českém trhu si společnost vydobyla přední místo v této oblasti.

V sortimentu společnosti najdete i značku MSJ - Pravá kůže. Ta reprezentuje vysoce kvalitní exkluzivní modely kožených sedacích souprav od světoznámých designérů a výrobců. Nabídka modelů a barevných provedení uspokojí náročného zákazníka, který hledá špičkovou kvalitu.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
V nabídce firmy FinnPro si můžete vybrat z široké škály modelů klasického, moderního i rustikálního stylu. K dispozici jsou i prostorově méně velkorysé modely vhodné do menších bytů od finského výrobce.

Široká je i nabídka moderních luxusních modelů z dílen italských návrhářů, jejichž design je velmi exkluzivní a nápaditý. Milovníky rustikálního nábytku v nabídce jistě osloví sedací soupravy kombinované s masivním dřevem z Belgie.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Doménou společnosti je spokojenost zákazníka. Tu chce firma docílit nejen kvalitní a zajímavou prodejní nabídkou, ale hlavně službami, které k ní neodmyslitelně patří. Velmi důležitým faktorem pro dlouhodobou kvalitu a životnost kožených výrobků je jejich čištění a ošetřování.
Společnost FinnPro nabízí speciální přípravky na ošetřování a čištění kůže značku Leather Master.
25.08.2003 | Natálie Presová

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444