Kuřecí nudličky s fenyklem

Rychlá úprava a svěží chuť jsou předností této kombinace kuřecího masa plného bílkovin s bulvami fenyklu sladkého, zeleninou, která je bohatá na draslík a pokrmu dodá příjemnou anýzovou vůni.

Ingredience
300 g kuřecích prsních řízků
2 bulvy fenyklu
olivový olej
2 lžíce sojové omáčky
šťáva z 1/2 citronu
mletý bílý pepř
sůl
Příprava
Pro přípravu použijeme pánev WOK. Kuřecí maso nakrájené na nudličky v ní orestujeme na oleji, mírně osolíme a opepříme. Fenykl omyjeme, odkrojíme řapíky a jemné  lístky odložíme na ozdobu. Nakrájíme na proužky, přidáme na pánev k masu, dochutíme sojovou omáčkou a ještě chvíli restujeme společně, tak, aby fenykl změkl, ale zůstal křupavý. Nakonec zakapeme šťávou s citronu a podáváme s rýží nebo těstovinami.
20.10.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444