Kuchyňské roboty Sencor - ještě dnes u vás doma!

Kuchyňské roboty se za poslední dobu staly velkým hitem. Jedná se však o spotřebiče, které nejsou z těch nejlevnějších, a tak je dobré dát si na výběru kvalitního robota záležet. Ujasněte si, zda kuchyňského robota opravdu využijete, aby se nestal jen dalším přístrojem, který bude zaclánět na vaší kuchyňské lince.

Jak tedy správně vybrat a na co se zaměřit? Klíčovým bodem je rozhodně využití robota, s kterým souvisí další parametry. Objem mísy kuchyňského robota určuje, kolik surovin budete moci naráz zpracovávat. Objemy mís se pohybují od půl litrů až po sedm litrů.
 
Dále jsou také důležité nástavce (metly) na kuchyňského robota, kterých existuje mnoho druhů - šlehací metla, míchací metla, hnětací hák, mixér atd. Proto je zásadní si ujasnit, k čemu vlastně robot nejvíce využijete a podle toho také vybrat vhodné nástavce. Nejčastějšími funkcemi kuchyňského robota jsou tedy šlehání, mixování, hnětení, mletí, ale také odšťavňování či strouhání.
 
Dalším důležitým artiklem je cena, od které se odvíjí i materiál a zpracování robota. Kovové modely jsou sice dražší, ale o to odolnější, co se zpracování týče. Z dlouhodobého hlediska se však větší investice vyplatí.
 
Kuchyňské roboty Sencor patří k těm dostupnějším modelům, ale naleznete v jejich sortimentu i dražší kousky. Co se designu týče, jsou roboty Sencor opravdu esteticky vyladěné. K dostání jsou v různých metalických a pastelových barvách. Zde jsou hlavní důvody, proč si kuchyňského robota Sencor pořídit:
 
  • Kuchyňské roboty Sencor skladem vám budou doručeny už v den objednávky. A to i o víkendu!
  • Široká síť prodejen a Alzaboxů (odběrných míst) po celé České republice.
  • Pořádně široká nabídka produktů i doplňkových služeb.
  • Reklamace do 1 000 Kč lze řešit rovnou na místě.
  • Potřebujete poradit? Zákaznická podpora je tu pro vás 24 hodin denně.
  • U každého produktu najdete všechny důležité informace. U některých z nich i uživatelské recenze, které vám pomohou s výběrem.

09.03.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444