Krbové stavebnice - Pressbet

V ohni, jak již věřili naši předkové, se skrývá tajemná síla, zahánějící zlé duchy a démony. I dnes v době elektrických akumulačních kamen, panelákových radiátorů a plynových kotlů se v blízkosti ohně cítíme dobře. Pohled na plameny ukliďnuje a odvádí mysl od všedních problémů.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
To vše přispívá k oceňování předností otevřených krbů. Firma Pressbet s.r.o. se zabývá výrobou krbů od návrhu až po konečnou montáž krbových stavebnic z umělého kamene. V nabídce firmy jich nalezneme nepřeberné množství různých stylů - rustikální, moderní i klasické. Krb lze vyrobit rovněž zcela podle přání zákazníka.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Povrch krbové stavebnice Archet je z broušeného pískovce. Může být v provedení rohovém i čelním. Doporučená vložka pro tento krb je střední velikosti s maximálním rozměrem 76x60x60 cm s obloukovým sklem. Spodní deska pod vložku je rovněž pískovcová, římsa také ale lze jí zaměnit za žulovou nebo mramorovou desku. Obestavbu tvoří ostění krbové vložky, která je částečně zabudována ve stěně. U této stavebnice se udává střední složitost montáže.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Stavebnice Nevy je na povrchu upravena lámaným pískovcem. Montuje se jako čelní krb s doporučenou vložkou střední velikosti o rozměru 70x50x45 cm s čelním sklem. Spodní deska pod vložku je z cihel, římsa pak dubového dřeva. Sopouch může být v provedením vyzděném nebo sádrokartonový. Krb lze rovněž prodloužit nebo zkrátit klenbičkou s atikou. Celý krb je pak postaven z jednotlivých hahlíkových kostek a cihlových překladů.
12.05.2003 | Martin Vápeník

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Grundfos s.r.o.

    Grundfos patří mezi největší výrobce čerpací techniky na světě. Ročně vyrobí přes 16 mil čerpadel. Největší podíl na výrobě mají oběhová čerpadla pro vytápění domácností a komerčních budov.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444