Krásné Vánoce všem přejí všichni z prodejen a e-shopu ASKO Nábytek

Rádi byste letos pod stromeček pořídili něco užitečného? Něco, z čeho bude mít radost celá rodina a co budete opravdu využívat po celý rok? Vyměňte starou sedací soupravu za novou, pořiďte si novou postel nebo třeba set stolečku se dvěma židličkami do dětského pokoje. Vybrali jsme pro vás několik tipů od společnosti ASKO Nábytek.

Něco do obývacího pokoje

Kde nejčastěji trávíte čas s celou rodinou? Většina z nás odpoví - v obývacím pokoji. Abyste na Vánoce mohli pozvat všechny příbuzné a přátele a přitom se nemuseli mačkat na malé pohovce, pořiďte si prostornou sedací soupravu s měkkými sedáky a polohovatelnými zádovými opěrkami, které zajistí komfortní opření zad podle vlastní potřeby. Navíc moderní sedačku nyní pořídíte se slevou 49 %.

A v obývacím pokoji zůstaneme. Pokud jste se rozhodli pro změnu, vyměňte také starou obývací stěnu za modernější a především nadčasovou. Vykliďte všechny zbytečnosti a užívejte si čistý design v kombinaci bílého lesku a skla, který nikdy nezevšední. Sestava nábytku nabízí úložné prostory, přehledný policový systém i prosklené vitríny, které můžete navíc doplnit o různobarevné podsvícení. K sedací soupravě a obývací stěně vhodně vyberte konferenční stolek podle stylu interiéru a na letošní vánoční pohádky se dívejte v novém obývacím pokoji. 
 


 

Pro dokonalý odpočinek

Pokud vám to prostor dovoluje, obývací pokoj můžete vybavit také samostatným křeslem, které je polohovatelné, a tak zaručí skvělé podmínky pro vaši relaxaci. 

Pro snadné a efektivní ukládání

Bydlí vaše děti na koleji? Zařizujete si nové bydlení a nemáte peníze nebo nechcete zatím investovat do dražších šatních skříní? Praktickým tipem jsou látkové skříně, které pojmou dostatek oblečení a nezaberou skoro žádný prostor. Jsou také velmi vhodné k uschování zimních kabátů, které na jaře a v létě nenosíte.

 

Postele pro každého

Rozhodli jste, že letos dětem koupíte novou postel? Z nabídky e-shopu ASKO Nábytek si vybere každý - školák i student. Doporučujeme elegantní a nadčasovou postel Malmö, u které oceníte praktickou konstrukci s možností nastavení výšky lůžka. Pro rodiče je v nabídce velmi elegantní ložnice BALI v moderním nadčasovém designu.


Pokoj, který děti bude bavit

Připravte dětem inspirativní prostředí, ve kterém se budou rády scházet a hrát si se svými kamarády. U stolečku, který jako kdyby vypadl z dospěláckého světa, si děti mohou kreslit, hrát s modelínou nebo vychutnávat odpolední svačinku. 

Praktické taburety pak uvítáte nejen při příležitosti uspořádání menší narozeninové oslavy. Jelikož obsahují úložný prostor, poslouží k uložení všech hraček. 
 
Hledáte něco jiného? Vše do interiéru i zahrady naleznete na www.asko-nabytek.cz.
16.12.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444