Krásná kuchyně nestačí, musí být i praktická

Krásná kuchyně je zárukou toho, že v ní budeme rádi trávit svůj čas, tedy především vařit a stolovat. Jestliže chceme, aby nám šlo vaření od ruky, měli bychom věnovat náležitou pozornost vnitřnímu vybavení zásuvek. Ne všichni výrobci kuchyní na to však pamatují. Při práci v kuchyni jistě oceníte příborníky a rozdělovníky, které fungují jako součást nízkých zásuvek a spoustu dalších produktů, které nabízí ORGA-LINE.

Na co myslet při pořizování nové kuchyně? 

Pokud plánujete novou kuchyni, ve které chcete mít vše pěkně a pohodlně po ruce, pak se ve svém kuchyňském studiu ptejte na vnitřní členění ORGA-LINE od firmy BLUM, která pracuje s malými pomocníky, kteří podstatně usnadňují práci v kuchyni. Vyrábějí se buď z vysoce kvalitní nerezové oceli, z velmi odolných plastů, anebo z jejich kombinace. Zároveň je lze pohodlně umývat v myčce nádobí. Velmi praktické je také vnitřní dělení prostoru velkých spodních zásuvek s pomocí příček, kde zase mohou najít uplatnění různé typy držáků. Například na kořenky či talíře.

Pomoc nabízí malí velcí pomocníci  

Sortiment ORGA-LINE jehož součástí jsou i tito pomocníci, se neustále rozrůstá. Za zmínku jistě stojí například speciální pouzdro s integrovaným řezákem na smršťovací potravinové fólie či alobaly. Stačí jen vytáhnout, uříznout a zabalit. Čas Vám ušetří také navíjecí tyčka BLUM, v jejíž společnosti můžete klidně zapomenout na dlouhé hledání začátku fólie na ruličce. Velmi praktické je vnitřní dělení prostoru velkých spodních zásuvek s pomocí příček, kde zase mohou najít uplatnění různé typy držáků. Například na ostré nože, na kořenky, či talíře.  

Omezení nezáživné práce na minimum 

V případě, že svou kuchyni vybavíte spolehlivými pomocníky ORGA-LINE, se vaření stane zábavou. Držák nožů zvyšuje bezpečnost Vaší práce v kuchyni a držák talířů zase pomůže při velkém servírování, třeba při grilování na terase. Dochází také k velkému usnadnění zdlouhavé a nepříjemné práce v podobě ukládání talířů po umytí zpátky do držáku. Rafinovaný držák na kořenky poskytne prostor všem oblíbeným druhům koření, takže své jídlo dochutíte během vteřinky. 

Uvítali byste ve své kuchyni ještě více šikovných ORGA-LINE řešení a v široké nabídce se sami neorientujete a nevyznáte? Navštivte nový showroom firmy BLUM a rezervujte si čas na svou prohlídku. Ochotně Vám s výběrem poradíme.

26.06.2019 | PR
  • Blum, s.r.o.

    Kupujete novou kuchyň? Víte, jak by měla být uspořádána a vybavena, aby byla dlouho moderní, funkční a ergonomická? Přijďte a zkuste si novou kuchyň postavit v životní velikosti přímo u nás. Proveďte "Zkušební jízdu" v budoucí kuchyni. Informace na www nebo 281 090 161.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444