Krásná koupelna nemusí být jen sen

Koupelna by měla být místem, které nám před náročným a vyčerpávajícím dnem, ale i po něm poskytne pohodu a komfortní osvěžení. Stékající kapky z nás odplaví veškerý stres a navodí příjemný pocit. Proto je důležité zařídit si koupelnu přesně podle našich představ. Následující článek vám poskytne pár praktických tipů a rad do začátku, ať už koupelnu rekonstruujete, stavíte novou nebo jste stále ve fázi plánování.

Koupelna je dost možná nejdůležitější místnost celého bytu nebo domu - místo, kde ráno doopravdy začínáte svůj den a večer po celodenním programu nacházíte klid, uvolnění a relaxaci. V koupelně prý průměrný člověk stráví více než 100 dní - a u některých jedinců se možná jedná o celé roky, jak by vám potvrdil zbytek přede dveřmi nervózně přešlapujících členů rodiny. I když však nepatříte k lidem, kteří v koupelně tráví podstatnou část dne, na důležitosti oné místnosti (a počítáme do tohoto výčtu i WC) pro váš zdravý život to nic neubírá.

Vybrat a zařídit si koupelnu a toaletu dle vlastních potřeb a představ je proto velmi podstatné - a zároveň jde o věc, o které si řada lidí myslí, že lze jen těžko ovlivnit. Svou roli hrají rozměry místnosti, její poloha v domě či bytu i finanční a stavebně-realizační možnosti - a to často do té míry, že ze snů o krásné koupelně zůstane jen vzpomínka. Přitom však při výběru vhodných dodavatelů, promyšleném návrhu a využití různých slevových a výprodejových akcí člověk nemusí často ani dělat kompromisy!


Jedním z vhodných a všeobecně dostupných řešení, které se nedávno objevilo na trhu se sanitární technikou a koupelnovým vybavením, je nový e-shop Baustore.cz. V nabídce obchodu naleznete značkové vybavení koupelen a WC včetně van, sprchových setů i dřezů a umyvadel - nedílnou součástí je rovněž velký výběr vodovodních baterií a vlastní instalatérský program. Baustore.cz má v nabídce kvalitní produkty od zavedených značek jako Geberit, Novaservis, Grohe, Hansgrohe a Kludi. Vedle postupně se rozšiřujícího portfolia ale nabízí Baustore především bezkonkurenční zaváděcí ceny a jednu z nejvýhodnějších nabídek na trhu. Součástí té je také výprodej některých produktových řad, které se už přestaly vyrábět a Baustore.cz je tak jednou z posledních šancí, kde je sehnat. A to se slevou až 70%!


Samozřejmostí nákupu na Baustore.cz je i doručení až ke dveřím do 48 hodin a sleva na první nákup. Na webu Baustoru se kromě slevových akcí a sezónních nabídek rovněž vyplatí sledovat sekci Výprodej a dále začínající blog a Facebook stránky. Zde budou postupně přibývat tipy a inspirace, které vás na cestě za vysněnou koupelnou určitě posunou zase o kus dál.
12.08.2019 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444