Kouzlo vánoční výzdoby: nové trendy i tradiční inspirace

Podzim je již v plném proudu, ale už teď se můžete začít těšit na Vánoce. Vánoční přípravy totiž mohou být velmi zábavným a kreativním způsobem, jak si zpříjemnit sychravé období.

Někomu se může zdát, že na pořízení vánočních dekorací je ještě brzy, ale opak je pravdou. Právě podzim je tím nejlepším časem, kdy začít přemýšlet o dárcích a o způsobu nazdobení domova. Na trhu je velký výběr různých produktů s různými cenami a jde o to vybírat co nejchytřeji.

Češi vánoční tradice milují. Skoro každý touží po nazdobené domácnosti. Už dávno nestrojíme jen stromeček, ale i dveře, okna, poličky a pořizujeme dekorační vánoční plyšáky, které potěší nejen ty nejmenší členy rodiny.

„Přirozené materiály a tradiční ozdoby budou trendy letošních Vánoc,“ říká produktová manažerka Mountfieldu Kateřina Toupalová. „V naší nabídce najdete např. velké množství překrásných vánočních věnců v různých barevných provedeních. Novinkou v našem sortimentu budou perníčkové ozdoby, které dodají vaší výzdobě ten pravý vánoční nádech. Dekorace v severském stylu jsou oblíbené dlouhodobě, a mají proto v našem sortimentu své místo. Stejně tak nádherné skleněné ozdoby na stromeček od českých sklářů,“ dodává Kateřina Toupalová.

Důležitou součástí Vánoc jsou adventní věnce, svícny a lucerny, ty nám dělají parádu celoročně, ale během vánočních svátků mají daleko podstatnější roli. Svíčka zapálená při štědrovečerní večeři je naprostou samozřejmostí. Večerní atmosféra se pak stane hřejivější, útulnější a romantičtější.

„V Mountfieldu jsme letos připravili pro své zákazníky širokou nabídku více než 1 200 druhů vánočních dekorací, které jsme ve všech našich prodejnách doplnili inspirativními expozicemi různých vánočních stylů nejen nazdobených stromečků, ale i svátečních jídelních tabulí. Celý vánoční sortiment máme navíc za velmi zajímavé ceny. Ozdoby i ostatní vánoční dekorace si můžete prohlížet a objednávat také na našem e-shopu z tepla svého domova,“ doplňuje Kateřina Toupalová.

Více informací o cenách a produktech najdete na www.mountfield.cz.
23.11.2023 | PR
  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444