Kouzlo minimalismu v interiéru

Víte, že existuje možnost pronajmout si skladovací prostory pro soukromé osoby i firmy? Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech můžete využít například při stěhování nebo k úschově věcí, pro které doma těžko hledáte místo (kola, lyže, sezónní vybavení). Firmám mohou tyto sklady posloužit jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

Vstříc minimalismu

Jedním ze směrů, které se dnes výrazně uplatňují v bydlení a ovlivňují i životní styl, je minimalismus. Tento směr není žádnou novinkou, vznikl před více než šedesáti lety v malířství a sochařství, odkud se rozšířil do řady dalších oblastí, včetně architektury a užitého umění. Obecně by se dalo říct, že jej nejlépe charakterizuje slovo jednoduchost.
 
Co se týče minimalismu v interiéru, je to pak důraz na čistotu linií, prostotu a střídmost materiálů, což přináší vzdušnost do daného prostoru. V praxi to také znamená, že naše bydlení nebude přehlceno věcmi. Nemusíme se nutně těchto věcí zbavovat, pouze je na čas, dokud je nebudeme zase potřebovat, někam uklidit.
 

 

Kam s nimi?

Problém kam s neskladnými věcmi, se objevuje například, když se stěhujeme či rekonstruujeme, s naprostou pravidelností však zejména tehdy, kdy se střídají roční období. Právě teď se začátkem jara tedy řešíme, kam s teplým oblečením, lyžemi, snowboardem, bruslemi a dalším vybavením, které dlouho nebudeme potřebovat.
 
Možností může být uložit dané věci do sklepa, je to ale opravdu ideální? Jednak je zde velké riziko, že sklep může být vykraden, jelikož ne vždy je dostatečně zabezpečen a bývá mnohdy cílem zlodějů, kteří moc dobře vědí, že zde lidé neskladují pouze oblečení, ale například drahé sportovní vybavení. Dalšími riziky mohou být vlhkost anebo například hlodavci.

 

Less Mess storage jako vhodné řešení

Less Mess storage nabízí krátkodobý či dlouhodobý pronájem skladovacích prostor s výbornou dostupností v Dejvicích, na Pankráci a v Holešovicích. Navíc jsou univerzálním řešením pro uskladnění předmětů jakéhokoli rozměrů – nabízejí prostory od miniboxů 1 m3 až po velké kóje o rozloze 20 m2. Pokud je vaše přání specifičtější, Less Mess mohou individuálně zajistit i nadstandardně velký prostor 50 m2 a více.
 
Bezpečnost je zde na prvním místě – skladovací prostory jsou nonstop snímány kamerovým systémem. Vy sami přitom máte ke svým věcem přístup  24 hodin denně, 7 dnů v týdnu.
 
Nyní, když víte, kde přebytečné věci uskladnit, již nic nestojí v cestě minimalismu ve vašem bytě.
19.04.2018 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444