Koupelny, které potěší všechny smysly

Nové koupelnové řady osvědčených kvalitních značek, které v současné době na našem trhu nabízí společnost Sanitec, představují širokou nabídku sanitárního vybavení a nábytku spojujících jedinečný vzhled s optimálními funkčními vlastnostmi.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Dokonalý mix designu: Cocktail

Nová umyvadlová kolekce Cocktail, která měla předpremiéru na veletrhu Cersaie v roce 2008, je ztělesněním zkušeností a tvůrčích schopností italských návrhářů společnosti Sanitec. Jde o spojení klasického a moderního stylu, kde se harmonicky prolínají nové tvary a detaily. Charakteristickým rysem umyvadel Cocktail je masivní a bytelný vzhled s jemnými okraji, mírně se svažujícími dovnitř umyvadla. Tento elegantní a funkční prvek umyvadel umožňuje pohodlně stékání vody do umyvadla.

V nabídce jsou čtvercové, obdélníkové, kulaté a oválné tvary zápustných umyvadel a umyvadel určených na desku, o průměru 45 a 65 cm resp. s hloubkou 42 nebo 45 cm. Umyvadla jsou vyráběná bez přepadu pro zachování neporušené čistoty křivek a ploch. Všechna umyvadla jsou k dispozici s otvorem pro baterii, v bílé barvě, na přání se snadno čistitelným povrchem Reflex KOLO. Dalším zajímavým rysem je vkusně řešený kovový odtokový ventil s bílou keramickou krytkou, který ještě umocňuje skutečně stylový a netradiční vzhled umyvadel kolekce Cocktail.
Nadčasové spojení designu s funkcí v řadě Silk

Nová prémiová koupelnová řada SILK od Keramagu kombinuje vysoké požadavky na design, flexibilitu a komfort. Díky zvláštním prvkům s mimořádným využitím je tato řada vhodná také pro požadavky generace 50+.

Řada nabízí širokou paletu keramických výrobků, bohatý nábytkový program a vany. Základem série je řada jemně zakulacených umyvadel v šířce 57, 60, 80, 100 a 120 cm. Lehce zkosené vnější linie jim dodávají nádech lehkosti. Výška sedátka závěsných i kombi klozetů je za účelem snadného sedání a vstávání zvednutá o 3 cm. WC sedátka jsou na přání k dodání s automatickým pozvolným sklápěním, keramika s glazurou KeraTect®, výrazně usnadňující čištění. Umyvadlové desky a skříňky se vyrábí v bílém, vysoce lesklém provedení nebo z vysoce kvalitní dýhy z pravého dubu nebo wenge pangar. Desky a skříňky lze různě kombinovat.

Všechna umyvadla Silk jsou jemně zakulacena a nabízejí v zadní části velkolepé „odkládací“ plochy, které se směrem dopředu po stranách zužují. Hrana v zadní části dodává předmětům nádech velké lehkosti. Tento efekt je dále umocněn lehce zkosenými venkovními plochami a mělkým umyvadlem. U větších velikostí umyvadel jsou proporčně větší odkládací plochy po stranách. 120-ti centimetrové umyvadlo bylo navrženo výhradně jako dvojumyvadlo. Poměrně nápadné je asymetrické, 57 cm široké umyvadlo, u kterého pravá nebo levá strana nabízí prostor pro položení toaletních potřeb. Výjimečný styl vynikne ještě více, když ho zkombinujeme s odpovídající umyvadlovou deskou. Všechna umyvadla se upevňují na stěnu. Velikosti 60, 80 a 100 cm lze také instalovat na umyvadlovou desku z této série.

Řada Silk zahrnuje rovněž bohatý program koupelnového nábytku. Tvoří ho horní panely umyvadel v šíři 60, 80, 100, 120 a 140 cm v provedení pravé dýhy „dub“ nebo „wenge pangar” obklopené zapuštěnou stěnou chromového vzhledu. K dispozici je také odpovídající shodná nástěnná toaletní skříňka a vysoké skříňky. Umyvadlové skříňky lze také kromě výše uvedených pravých dřevěných dýh objednat ve „vysoce lesklé bílé“. Postranní a vysoké skříňky lze otočit a opatřit policemi. Vysoká skříňka má na vnitřních dveřích zrcadlo a světelný panel.

Další lákadlo představuje „modul krásy“, který lze připojit k horním panelům umyvadel, je dostupný ve stejném vzhledu jako pulty a zdůrazňuje obklopující stěny. Když zvednete vrchní část, objeví se zabudované osvětlené zrcadlo. Spodní část nabízí prostor pro malé doplňky make-upu a kosmetické ubrousky.

V nabídce je i skladovací podnos pro sprchové kouty vyhotovený z minerálního materiálu varicor. Doplňková řada je zakončena osvětleným zrcadlem s pochromovaným rámem o rozměrech 44, 60, 80 a 120 cm. 44 cm prvek zvýrazňuje světelný panel po straně. Všechna další osvětlená zrcadla na každé straně osvěcují dvě světla, s funkcí proti zamlžení a nepřímého barevného osvětlení nahoře a vespod.

Program završuje exklusivní vana (200x90 cm) s krytým přetokem pod zabudovanou podložkou a panely v dýze pravého dřeva se zabudovanou vytahovací policí. Portfólio nabízí také shodnou sprchovací vanu a sprchovací přepážky v různých rozměrech.

 

Více infomací:
www.sanitec.cz

14.12.2009 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444