Koupelnové radiátory Laurens se slevou 30 %

Koupelnové radiátory Laurens se vyznačují především originálním designem, variabilní funkčností, širokou nabídkou rozměrů s možností přizpůsobení radiátoru přesně “na míru” a dlouhou životností. Různé povrchové úpravy a barevná provedení v kombinaci s vhodnými designovými doplňky a ventily udělají z každého koupelnového radiátoru funkční a nepřehlédnutelný doplněk vaší koupelny. 

Pokud jste právě uprostřed prací s rekonstrukcí domu či bytu, nebo se chystáte vyměnit topný žebřík v koupelně, pak je právě teď ta pravá chvíle, kdy radiátory řešit. Sluníčko a čas dovolených zrovna nevybízí k tomu, aby měl člověk řešit topení, ale topná sezona se blíží a termíny dodání jsou v dnešní složité době velmi nejisté.



Právě proto je vhodné začít s výběrem radiátorů právě teď, kdy vám v Laurens velmi rádi pomohou s výběrem. Díky malosériové výrobě je možné nový radiátor uzpůsobit přesně již daným roztečím stávajícího potrubí. Více než 200 povrchových úprav dle vzorníku RAL je doplněno o další varianty povrchů vyvinutých přímo firmou Laurens, díky čemuž dostanete radiátor v nadčasovém designu uzpůsobený na míru všem vašim požadavkům za ceny, které běžně dostávají velkoobchodní řetězce. 



Pokud váháte a nejste si jistí proč si vybrat radiátory Laurens, tady je malé shrnutí.
 

Proč si vybrat koupelnové radiátory (žebříky) Laurens?

  • Většina koupelnových radiátorů (žebříků) je ve standardních rozměrech a barvách skladem, tj. rychlé dodací lhůty
  • Rychlé dodací lhůty koupelnových žebříků v libovolném barevném provedení dle RAL.
  • Potřebujete rozměr koupelnového radiátoru, který padne přesně do vaší koupelny? Dostanete individuální návrh a výrobu prakticky jakéhokoliv koupelnového radiátoru, tak aby přesně padl na míru vaší koupelně.
  • Horizontální varianta naležato? Není problém, i tento typ koupelnového žebříku Laurens vyrábí.
  • Takřka všechny koupelnové radiátory Laurens lze dodat "jen na elektrický" provoz tj. koupelnový radiátor bude osazen topnou tyčí, naplněn směsí a otestován. Vám pak stačí pouze radiátor umístit na zeď a zapojit do zásuvky.
  • Potřebujete-li "kombinovaný provoz" - není problém. Laurens vám zajistí dodávku t-kusu či navrhne kombinaci vhodného ventilu a koupelnového radiátoru tak, aby kromě účelu, byly dodrženy i přísné požadavky na celkový vzhled.
  • Nevyhovuje vám žádný z rozměrů, které standardně Laurens nabízí? Žádný problém, můžete objednat koupelnový radiátor přímo na míru vaší koupelně. 
06.09.2021 | PR
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444