Koupání v sudu: Dopřejte si venkovní lázeň, i když mrzne

Mráz, sníh, teploty pod nulou a vy vybíháte z domu v plavkách... Nemusíte být otužilci, abyste si příjemnou vodní lázeň mohli dopřát i v chladnějších nebo dokonce mrazivých dnech. Koupání v dřevěném sudu se stane oblíbeným rituálem i zpestřením vašich narozeninových oslav nebo romantických večerů ve dvou.

Oblečte si čepici a skočte do sudu

Tradičně každou zimu bojujete s chřipkou? Posilněte svou obranyschopnost pravidelnou relaxační koupelí pod širým nebem. Cedrové sudy jsou vytápěny integrovanými kamny, a proto si lázeň můžete vychutnávat za každého počasí, dokonce i za mínusových teplot. Vytopit sud trvá cca 3-4 hodiny a spotřebujete cca kolečko dřeva. Voda se nahřívá na 38 °C. Ve srovnání s elektrickými vířivkami, u kterých je zapotřebí zejména v chladných dnech permanentní temperování pomocí topného tělesa napájeného elektřinou, se jedná o velmi krátký čas.

Koupel v cedrovém sudu HOT TUB si můžete dopřávat během celého roku, absolutně nezávisle na počasí. Jediné, co budete měnit, je intenzita vytápění.


Proč koupací sud z cedru?

Dřevěné koupací sudy HOT TUB jsou vyráběny ze západního červeného cedru, který je známý pro svou mimořádnou trvanlivost a odolnost vůči rozkladu. Cedr obsahuje přirozené konzervační látky, které jej činí odolným vůči rozkládání a dodávají mu extrémní odolnost bez umělého ošetření. Proto obstojí i v tuhých zimách a parných létech. Červený cedr se vyznačuje velmi nízkým koeficientem roztažnosti a na rozdíl od jiných měkkých dřevin, jako je modřín nebo smrk, příliš nepracuje. Další předností cedru jsou jeho výborné izolační vlastnosti, díky kterým si vyhřátá voda v sudu zachová dlouho požadovanou teplotu. Posledním a nezanedbatelným plusem cedrového dřeva je jeho estetická stránka a exotická vůně, která vás bude při koupeli doprovázet. Cedrový sud se svou rozmanitou barevností jednotlivých lamel se stane designovým doplňkem vaší zahrady.
 

 

Tip na Valentýna

Večeře při svíčkách nebo kino vám přijde jako klišé? Raději byste večer strávili s drahou polovičkou v soukromí a netradičně? Připravte si horkou lázeň pod hvězdnou únorovou oblohou, zaposlouchejte se do praskotu hořícího dřeva, užívejte si klidu, vůně cedru a sebe navzájem.
 

Koupelí ke zdraví

Koupelí v sudu HOT TUB posílíte svou imunitu, uvolníte bolavým zádům a kloubům, odbouráte stres a přijdete na jiné myšlenky. Koupání v sudu se stane vyhledávanou zábavou na vašich víkendových party, narozeninových oslavách a příjemným zpestřením všedních dnů.

bydlinekO západním červeném cedru
Cedr byl používán pro celou řadu onemocnění a je stále uznáván všemi národy na severozápadním pobřeží Ameriky pro jeho pozitivní vliv na zdraví a navrácení duchovní síly. Latinský název „Zerav“ - "Strom života".

Prohlédněte si fotogalerii přímo od lidí, kteří si lázeň v sudu již užívají. Více informací o cedrových sudech a výrobě na zakázku naleznete na www.cedrovesudy.cz
06.02.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444