Konec žehlení ložního prádla?

Nekonečné hromady prádla k žehlení a navíc neforemné povlečení, které se nedá pořádně rozložit a narovnat. Jak ho vyžehlit? S bavlněným povlečením od Stella Ateliers v úpravě Mako jersey je to možné! Už se nemusíte trápit a bojovat s obřími cíchami. Jedná se totiž o takové povlečení, které se žehlit nemusí.

Povlečení příjemné na pohled i na dotek

Mít krásnou ložnici s měkkým povlečením, do kterého je večer radost ulehnout, chce každý. Proto Stella Ateliers přichází se svou nabídkou luxusního povlečení určeného pro všechny milovníky pohodlného a klidného spánku. K výrobě povlečení se u Stella Ateliers používá jen vysoce kvalitní ručně sbíraná egyptská dlouhovlákná Mako bavlna, jejíž vlákna dosahují délky 30–34 cm. Příze prochází úpravami, které jí dodávají lesk, odolnost a hebkost. Podle toho, jak je příze zpracována, má pak povlečení rozdílné vlastnosti. U Stella Ateliers najdete úpravy Mako jersey, Mako satén, Mako brokát damašek, Satén De luxe, Švýcarský satén i povlečení NATUR vyrobené z kombinace BIO vláken bavlny a lnu.

Objevte dokonalost nežehlivého povlečení

V našem hledáčku se nachází nežehlivé povlečení, a proto musíme pátrat po úpravě povlečení označené jako Mako jersey. Nejde o tkaninu, ale o pleteninu. Tento oboulícní úplet má na rubu malá očka a na líci zase drobné čárky. Protože jde o pleteninu, je látka velmi pružná, elastická a dá se natáhnout až o 25 % své délky. Nemusíte se bát, že by bylo povlečení věčně pomačkané a nevzhledné. Naopak, po vytažení z pračky ho stačí pověsit, nechat uschnout a máme hotovo. Povrch totiž disponuje nežehlivou úpravou, díky níž není žehlička vůbec potřeba. Nežehlivé povlečení jersey se chlubí hebkostí, krásnou prodyšností a dokáže absorbovat vlhkost, takže se nemusíte bát, že byste se v noci budili zpocení. Moderní domácnosti vyžadují moderní materiály, a proto je Mako jersey správnou volbou.

České povlečené Stella

Máte-li rádi kvalitní české výrobky, určitě vyzkoušejte bavlněné povlečení od české značky Stella, které je lesklé, jemné a hebké jako pravé hedvábí. Na druhou stranu ale velmi odolné a s dlouhou životností, kdy neztrácí sytost barev. V nabídce najdete nežehlivé povlečení s úpravou Mako jersey v mnoha barevných kombinacích a se vzory, které dodají ložnici šťávu.

Povlečení Curt Bauer s německou tváří

Zajímavou možností jsou i luxusní bavlněná povlečení Mako jersey z kolekcí německého výrobce Curt Bauer. Květinové motivy, nenápadné vzory i jednobarevnou klasiku – to vše si můžete vybrat a vytvořit si ložnici podle přání.

 Abyste nemuseli složitě pátrat, klikněte na stránky společnosti Stella Ateliers www.stellaateliers.cz, kde najdete všechna povlečení pěkně pohromadě. Splnění snu o nežehlivém povlečení máte nadosah.

Náš tip: Vyzkoušejte v horké letní dny povlečení, které vás ochladí!


03.07.2019 | PR
  • Povlečení Stella Ateliers s.r.o.

    Každý z nás stráví téměř třetinu života v posteli. Dopřejte si k zaslouženému odpočinku luxusní povlečení, které je vyrobeno z bavlněné suroviny té nejvyšší kvality dostupné na trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444