Komu svěřit rekonstrukci společných bytových prostor?

Společnost  IZOLTECHNIK CZECH s.r.o.  se již od roku 1996 specializuje  na provádění revitalizací nejen panelových a zděných domů, ale i ostatních bytových a občanských staveb.  V současné době patří mezi významné dodavatele stavebních prací v oblasti  revitalizací  bytového fondu v Jihočeském kraji, Středočeském kraji a zejména v Praze.

Do portfolia jejich služeb, prací a výrobků patří zajištění zpracování energetického hodnocení objektu. Dále pak energetický audit, PENB. Izoltechnik zajistí rovněž zpracování projektové dokumentace revitalizace bytového domu pro stavební povolení,  inženýrskou činnost spočívající v zajištění administrace podání žádosti o dotační tituly, ohlášení stavby případně stavebního povolení. 

Spolehnout se na ně lze také v otázce sanace nosných systémů, balkonů a lodžií, dodávky a montáže vnějšího kontaktního zateplovacího systému (ETICS), dodávky a montáže nových balkonů či předsazených lodžií, nebo provádění zateplení a montáže plochých a šikmých střech.  Zajístí dodávku a montáž plastových či hliníkových certifikovaných oken, dveří a portálů.  Provádí též kompletní rekonstrukci společných prostor – interiérů  (sklepy, schody, vstupní portály). 


Společnost disponuje dostatečným počtem odborníků i pracovníků v řemeslných profesích, kteří při dodržení norem ČSN EN ISO 9001, ČSN EN ISO 14001 a ČSN OHSAS 18001 kvalitně zhotovují veškeré práce dle projektové dokumentace a požadavků objednatelů. 
 
V případě, že se rozhodnete zahájit přípravu a následně uvažovat o zahájení revitalizace vašeho objektu, neváhejte se obrátit na IZOLTECHNIK CZECH s.r.o., kde vám vysvětlí problematiku na schůzi výboru, případně na domovní schůzi.
29.08.2019 | PR
  • IZOLTECHNIK CZECH s.r.o.

    Specialista na revitalizace nejen panelových a zděných domů, ale i ostatních bytových a občanských staveb. V současné době je společnost významným dodavatelem stavebních prací v oblasti revitalizací bytového fondu v Praze, Středočeském a Jihočeském kraji.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444