Komfort se systémem NiceWay

Dálkové ovládání model STONE připomíná kámen (Foto: Olymps Door)

Dálkové ovládání model STONE připomíná kámen (Foto: Olymps Door)

Pro pohodlné ovládání více pohyblivých systémů ve vašem domě anebo v kanceláři je tu novinka v podobě sady přenosných stolních ovladačů od výrobce garážových vrat Olymps Door. Můžete s nimi z jednoho místa a jedním pohybem palce pohodlně ovládat garážová a vstupní vrata, současné s tím i žaluzie, markýzy, rolety nebo zavlažování zahrady.

NiceWay je nový systém rádiového ovládání, které v plném rozsahu ovládá všechna zmíněná zařízení ze kteréhokoliv místa v objektu. Nové ovladače Nice jsou vyrobené z kvalitního nárazuvzdorného materiálu. Tlačítka jsou kvůli ochraně před poškozením a znečištěním pogumovaná, což zabraňuje průniku vlhkosti do elektronických částí modulu. Můžete je proto bez obav používat kdekoliv – v kuchyni, koupelně, v obývacím pokoji nebo v garáži.
Široká barevná škála dálkových ovládání modelu STONE (Foto: Olymps Door)

Dálkové ovládání model STONE připomíná kámen (Foto: Olymps Door)

Jen s těmito ovladači se můžete vrátit domů a z auta otevřít garážová vrata, vstupní dveře, zapnout osvětlení schodiště k obývacímu pokoji, kde už rovněž díky NiceWay svítí romantické osvětlení a z přehrávače se line romantická hudba... Jediné, co je k tomu potřeba, je nutnost instalovat do systému, který bude ovládán, přijímač Nice a sladit příslušný kanál na ovladači s konkrétním přijímačem. Zároveň jsou unikátní špičkovým designem a propracovaným vyhotovením ve více zářivých barvách.
Ergonomický design modelu ONDO (Foto: Olymps Door)

Dálkové ovládání model STONE připomíná kámen (Foto: Olymps Door)

Přenosný model STONE je nabízen ve třech barvách, typ ONDO, který je přenosný nebo určený k namontování, ve dvou, nástěnný model OPLA dokonce v šesti a miniovladač GO má čtyři barevná provedení.
 
Jednotlivé vysílače, na kterých je systém NiceWay založený, mohou být v objektu rozmístěny v pěti různých modelech nástěnných i přenosných držáků, což umožňuje flexibilní řešení všech systémů, které je potřeba „spravovat“.

 

Ulehčete si život doma i v práci. Spolehněte se na techniku a nechte NiceWay, aby dělal zbytečné úkony za vás. Vlastníte-li hotel nebo obchůdek s drobným zbožím nebo potřebujete mít pod kontrolou závlahový či světelný systém a nebo jen pomocníka na rolování žaluzií, nebraňte se novým technickým řešením.
 
Více informací o novém systému rádiového ovládání najdete na www.olymps-door.cz.

14.05.2007 | PR - OLYMPS DOOR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444