Kobercům a linoleu odzvonilo, teď vedou dřevěné podlahy

Dřevěná podlaha vašemu domovu dodá pocit příjemné a útulné atmosféry. Studený interiér promění v hřejivou oázu klidu. Stavíte či renovujete dům? Vybíráte novou podlahu? Z nepřeberného množství různých materiálů a povrchů je někdy těžké vybrat tu pravou podlahu pro vás. Každý povrch je něčím specifický a to samé platí i pro dřevěné podlahy.

Zážitek pro všechny smysly

Představte si, jak se procházíte naboso po dřevěné podlaze. Málokterý materiál přináší tak příjemný zážitek skrz několik smyslů. Hezky voní, do interiéru přináší kus autentičnosti a i na dotek potěší. Dávno jsou pryč časy, kdy podlahám kralovaly koberce a linolea. Dnešní doba volá po návratu k přírodě a po kvalitních materiálech.  

Na co koukat při výběru dřevěné podlahy?

Na webu společnosti parketatelier.cz si můžete vybrat ze široké nabídky kvalitní dřevěné podlahy od několika výrobců včetně rakouského výrobce Scheucher či od výrobce tWin Design. Pokud nelpíte na konkrétních dodavatelích, můžete si vybrat podle jiných kritérií. Web nabízí velké množství odstínů i materiálů od dubu, buku, jasanu až po akácii. Zákazníci s náročnějšími požadavky ocení kromě jiného možnost na míru daný materiál upravit lakem či olejem. 


Chcete mít ohledně podlahy na dlouhé roky vystaráno?

Hlavní druhy podlah, ze kterých si můžete vybírat jednotlivé produkty, jsou: třívrstvé dřevěné podlahydvouvrstvé dřevěné podlahy a masivní dřevěné podlahy. Každý typ nabízí jiné výhody, vždy proto vybírejte takovou podlahu, která je pro vás vhodná z hlediska vašeho konkrétního účelu. Například třívrstvá dřevěná podlaha je zpravidla stabilnější než masivní podlahy, dvouvrstvá podlaha vám díky nízkému tepelnému odporu umožní vybavit interiéry podlahovým vytápěním. Podlahové vytápění lze využít i u třívrstvých dřevěných podlah, nicméně dvouvrstvé mají o cca 35% menší tepelný odpor, tím pádem náklady na topení budou nižší. Jistě také oceníte záruku 30 let, kterou nabízí rakouský výrobce Scheucher, jehož podlahy na našem webu rovněž najdete.
02.09.2019 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444